Home Anders Outdoor Een duik in de herfst-wintercollectie van Sprayway

Een duik in de herfst-wintercollectie van Sprayway

0
Een duik in de herfst-wintercollectie van Sprayway

Dat ze in Groot-Brittannië een en ander weten van guur weer, zal je niet verbazen. Vandaar dat we in de donkerste maanden van het jaar al snel naar de collectie van Sprayway grijpen. Wat dit merk met roots in Manchester, maar met een heerlijk Belgische kijk dit seizoen te bieden heeft? Veel, zo blijkt. Hier enkele favorieten.

Voor haar

Roslin Jacket

Een superleuke winterdonsjas (600+ Fillpower 80/20 WR Traceable Duck Down)! Hij zit als gegoten en biedt enorm veel comfort. De jas is lekker warm en waterafstotend. Hij is langs de binnenkant aan de rug voorzien van een fleecevoering, dat superzacht aanvoelt. De capuchon is afneembaar en de imitatiebont kan je er ook makkelijk afnemen. Een topper bij Sprayway! Prijs: € 209,95.

Etherow Fleece

Gemaakt voor koudere dagen. De Etherow combineert luxueus warme Polartec Thermal Pro stof met een tijdloos Sprayway fleece silhouet. De gebreide buitenkant is bestand tegen pillen, terwijl de geborstelde binnenkant zacht aanvoelt op de huid. Prijs: € 99,95.

Warm Challenger Slim Pant

Deze Warm Challenger Slim broek is heel fashion minded door zijn smallere pijpen en voelt lekker warm aan. Doch beweegt hij heel goed mee tijdens het wandelen, doordat de broek is gemaakt van stretchmateriaal. Zijn mooie pasvorm houdt rekening met de rondingen van een vrouw en aan de rug sluit hij mooi aan. Tevens heb je een extra zakje met rits aan de zijkant van de broek. Prijs: € 99,95. Leuk weetje: deze hangt momenteel bij AS in een lange lengte, maar is ook korter verkrijgbaar via de AS website.

Voor hem

Maxen GTX Jacket

Ontworpen om je droog en beschermd te houden in de (Vlaamse) heuvels. Gegarandeerd droog! De 2-laags gerecycled 50D PFCec Free GORE-TEX stof met een 40D ripstop oppervlak is duurzaam sterk, lichtgewicht en pakbaar. Mesh en taffeta voering zorgen voor comfort. De verstelbare capuchon houdt wind en regen op afstand en kan netjes worden opgerold als hij niet nodig is. En dan zijn er nog alle andere kenmerken die je van ons mag verwachten, zoals een goede armlift en ruime zakken. Prijs: € 199,95. 

Rowarth Fleece

Deze warme winterfleece is gemaakt voor koudere dagen. De Rowarth combineert de alomgekende warme Polartec Thermal Pro stof met een klassiek Sprayway fleece ontwerp. De gebreide buitenkant is super mooi, slijtvast en pillenresistent, terwijl de geborstelde binnenkant je warm en comfortabel houdt wanneer de temperatuur daalt. Prijs: € 99,95. 

All Day Rainpant

De perfecte waterdichte trekkingsbroek met een geüpdatete fit! De All Day Rainpant van Sprayway heeft de look van een gewone outdoor trek- kingbroek, maar is voorzien van een waterdichte liner membraan (HyrdoDry 10.000mm) waardoor de broek perfect dienst kan doen als regenbroek. Om slijtage door wrijving te vermijden is de broek onderaan afgewerkt met een nylon versteviging. Prijs: € 104,95. 

Rila GTX Hat

Een gevoerde Gore-Tex pet, dus volledig water- en winddicht met een hoog ademend vermogen. Je kan de oorflappen naar beneden laten tijdens sterke wind- buien of omhoog zetten voor een sportievere look. Een perfecte bescherming voor op een stevige herfst of winterdag! Prijs: € 39,95. 

Meer info: www.sprayway.com of www.hikeaway.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

7 − 2 =