Home Lees Far Out Online 2022 > Lente/Zomer Geen drup die deert met een regenjas van Sprayway

Geen drup die deert met een regenjas van Sprayway

0
Geen drup die deert met een regenjas van Sprayway

Woon je in een kikkerlandje? Trek je elk weekend de natuur in voor een pittige wandeltocht? Of ben je zo’n dappere pendelaar die de weerselementen dagelijks trotseert, te voet of op de fiets? Dan wil je een wind- en waterdichte regenjas waar je op kan rekenen. Met Sprayway zit je safe.

Een zalige fit, tijdloze en betaalbare designs, duurzame materialen… Sprayway heeft zijn sporen al lang verdiend met zijn regenjassen en andere outdoorproof kledingstukken.

Om een natte lente- en zomerperiode door te komen, zochten we deze lichtgewicht must haves voor je uit.

Een greep uit de nieuwe collectie regenkleding

Luxe poncho

Praktische, zachte Poncho Deluxe met elastische armloops, extra drukknopen aan de pols en reflecterende details. Prijs: € 60.

Lichtgewicht allrounder

De Marsco voor dames en de Dagda voor heren zijn lichtgewicht allrounders. Ademende en volledig waterdicht, dankzij de HydroDRY-buitenstof. Prijs: € 100.

Jas van PET-flessen

De Gore-Tex damesregenjas Fionn en haar mannelijke tegenhanger Vihar zitten technisch vernuftig in elkaar. De buitenstof is gemaakt van gerecycleerde petflessen. Prijs: € 180.

Stadswaardig

Laat de looks van deze Wanda je niet beetnemen. Dit is een 100% functionele, 100% water- en winddichte jas. Wat langer en mooi gecentreerd. Prijs: € 170.

Superlicht

Extreem licht, maar perfect weerbestendig: dat is het Sprayway Wyre-herenjack met Gore-Tex Paclite-technologie. Ideaal voor het Belgische kwakkelweer!  Prijs: € 185.

Comfi en opbergbaar

Regenjas voor dames met Gore-Tex Paclite Plus-membraam. Licht, comfortabel en gemaakt van 100% gerecycleerd polyester. In een van de zakken op te bergen. Prijs: € 230.

www.sprayway.com
www.hikeaway.be

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

10 + vijftien =