Home Merken WIN WIN WIN! Een sportzonnebril van Spektrum!

WIN WIN WIN! Een sportzonnebril van Spektrum!

0
WIN WIN WIN! Een sportzonnebril van Spektrum!

Far Out geeft via haar Instagram-account niet 1, niet 2, maar 3 sportzonnebrillen weg van het topmerk Spektrum. Er is voor ieder wat wils: fietsers, wandelaars en andere sportievelingen. Meedoen aan de wedstrijd is bovendien simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een Instagram account. Waag je kans!

Win een sportzonnebril
van Spektrum!

Voor wie Spektrum nog niet of niet echt kent. Spektrum is een merk uit Zweden, Åre om precies te zijn, een land waar veel hoogkwalitatieve outdoormerken vandaan komen, en is gespecialiseerd in goggles en high performance eyewear. Niet zo raar, aangezien de oprichters van Spektrum vier vrienden zijn die jaren ervaring hebben opgedaan als professionele wintersporters, marketeer en fotograaf. Ze weten wat het oog wil, zeg maar, zowel esthetisch als technisch.

Een bijkomend pluspunt is dat Spektrum looks en functionaliteit combineert met een duurzame visie. Zo werkt Spektrum zoveel mogelijk met gerecycleerde, natuurlijk of BIO-gebaseerde plastics en is het merk lid van 1% For The Planet. Net als hun Benelux verdeler. Ook Elements bv sloot zich aan bij 1% voor de planeet. 1% van de jaarlijkse omzet gaat dus naar organisaties die zich richten op het verbeteren van het milieu.

Drie modellen beschikbaar!

1 x Anjan Black met grijze lenzen
(t.w.v. € 99,90)

Anjan is het Zwitsers zakmes voor maximale protectie van jouw ogen. Bos, bergen, trails, commute of stad… De ZEISS-lenzen zorgen voor 100% uv-protectie en bieden een haarfijn zicht. Het BIO-based frame is aanpasbaar naargelang de activiteit en noden van de gebruiker.

1 x Null Mesa Rose met gouden lens
(t.w.v. € 129,90)

De inspiratie voor dit montuur komt van klassieke sportzonnebrillen en is geüpdatet met state-of-the-art BIO-based materialen, een uitzonderlijke pasvorm en moderne lenstechnologie van ZEISS. Ideaal om te hardlopen, fietsen, wandelen of andere buitensportactiviteiten, maar evengoed om stijlvol te citytrippen!

1 x Blankster Black met infrarood lens
(t.w.v. € 149,90)

De Blankster van Spektrum biedt het hoogste niveau van lichtgewicht bescherming en comfort met een strakke en geoptimaliseerde lensvorm tegen wind, vocht, zon, zand en insecten! Doordat de bril nauw aansluit, is hij ideaal voor langdurig gebruik tijdens het fietsen, hardlopen, toerskiën en andere buitensportactiviteiten.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

De winactie loopt van maandag 25 april t/m zondag 1 mei 2022. Je kan enkel meedoen via Instagram. Volg gewoon de onderstaande stappen.

  1. Volg Far Out (farout.be)
  2. Volg Spektrumsports (spektrumsports)
  3. Tag een vriend of vriendin met wie je er deze zomer op uit wil
  4. Zet in je comment of bericht welk model sportzonnebril je het liefst wil (Anjan, Null of Blankster).
  5. En voeg daaraan de hashtag #faroutgreatoutdoors toe

De winnaar maken we uiterlijk dinsdag 3 mei 2022 via onze kanalen bekend.

Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

17 + achttien =