WIN een paar TEVA Zymic sandalen – kleine voetafdruk, grootse plannen!

WIN een paar TEVA Zymic sandalen

De nieuwe Teva Zymic legt de lat hoog in het land der outdoorsandalen. Gemaakt van gerecycleerde materialen is de Zymic zacht voor de aarde en voor jou. Super dus dat we twee paar t.w.v. € 85 mogen weggeven: een heren- en een damesmodel. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Dé maker van outdoorsandalen, Teva, zet al langer zijn beste voetje voor als het op duurzaamheid aankomt. Zo zijn de iconische bandjes van Teva als sinds 2020 voor 100% gemaakt van gerecycleerd plastic. Sindsdien zijn er al meer dan 40 miljoen plastic flessen minder op het stort beland. De nieuwe Zymic gaat nog een stapje verder: de bandjes, het voetbed, de middenzool en de bovenzool zijn gemaakt van gerecycleerd materiaal. Zijn voetafdruk is dus nog kleiner, maar zijn avontuurlijke plannen allesbehalve minder groot!

Win een paar TEVA Zymic sandalen t.w.v. € 85

De milieuvriendelijke Zymic-sandaal heeft een stevige, stabiele plateauzool. Hierdoor spring je even comfortabel van rots naar rots als je over het strand of een festivalterrein struint.  De iconische Teva bandjes zijn zacht gewatteerd. Wel zo fijn en nog comfortabeler dus.

Enkele van de andere belangrijke kenmerken van de Teva Zymic:

 • De sandaal biedt non-stop comfort voor elke dag, lichte hikes, in de natuur of de stad.
 • De bandjes, voetbed, middenzool en bovenzool zijn gemaakt van gerecycleerd materiaal.
 • Stevige TPU-details zorgen voor extra bescherming tegen stoten en spatten.
 • Zacht mesh aan de hiel en gewatteerde bandjes garanderen een optimaal comfort.
 • Dankzij de eenvoudige klittenbandsluiting en meerdere verstelpunten pas je de sandaal zo aan je voet aan.
 • De Zymic is ook recycleerbaar. Het TevaForever-recyclingprogramma accepteert elke Teva-sandaal voor recycling!

#TevaForever

Wie een paar wil winnen, kan kiezen uit de Zymic met zwarte bandjes en een zonnebloemgeel plateau (M), of de variant met een muntgroen en zachtblauw bandje en een lichtgekleurd plateau (V) – zie foto’s op deze pagina.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Hoe word je lid van de Teva-gemeenschap?
Tip: Het antwoord vind je op de ‘Over ons’-pagina van Teva.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1, de sandaal die je kiest (M/V), je schoenmaat en je gegevens vóór maandag 23 mei 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je schoenmaat, naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/teva of www.facebook.com/teva

3. Een onschuldige hand trekt maandag 23 mei de winnaars en maakt deze op dinsdag 24 mei 2022 bekend.

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.