Home Featured WIN een Limited Edition Hydro Flask Horizon-drinkbus!

WIN een Limited Edition Hydro Flask Horizon-drinkbus!

0
WIN een Limited Edition Hydro Flask Horizon-drinkbus!

Je perfecte reismaatje? Dat is deze nieuwe Limited Edition Hydro Flask Horizon-drinkbus! Fijn nieuws dus dat je zo’n mooie en vooral superfunctionele fles kan winnen. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, waag je kans! We hebben niet één, maar twee flessen te geef!

Hydro Flask is gevestigd in Bend, Oregon, op en top een outdoorbestemming met een woestijn ten oosten en de bergen ten westen van de stad. Deze omgeving zegt veel over wat de designers van het duurzame merk Hydro Flask inspireert. En dat zie en voel je ook in de nieuwe Limited Edition Horizon-collectie!

Win een van de twee Limited Edition Hydro Flask Horizon-drinkbussen t.w.v. € 43,95 elk

De Horizon-collectie grijpt terug naar die eindeloze uitzichten op de bergen. Draai de fles maar rond, de panoramische print die de fles 360° omringt, doet denken aan een episch avontuur dat zich uitstrekt tot ver aan de horizon! De vier originele, aards aanvoelende kleuren duiden op de natuur in verschillende seizoenen. Alle zijn ze even mooi.

De cup om uit te drinken, past onderaan op de fles en kan zelfs in het buitenleven tegen een stootje. De ringlus-dop bovenaan sluit erg goed af, waardoor je de fles met een gerust hart onderin je rugzak propt. Hydro Flask-producten zijn gemaakt van 18/8 roestvrij staal, dat licht van gewicht is (340g voor deze fles), geen naar of raar smaakje nalaat, en tevens duurzaam en roestbestendig is.

Elke Hydro Flask heeft een hoge isolerende werking en is zeer gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de dubbelwandige vacuüm isolatiestructuur genaamd TempShield blijft de inhoud (620 ml) van deze Horizon 24 uur lekker fris dan wel 12 uur heerlijk warm, terwijl de buitenkant altijd comfortabel aanvoelt. Hydro Flask maakt geen gebruik van BPA’s (bisfenol A) of ftalaten, die het menselijk lichaam aantasten. De fles is vriendelijk voor mens en milieu.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Welke nieuwe collectie lanceert Hydro Flask deze zomer nog meer?
Tip: Het antwoord vind je in het artikel Hydro Flask om te drinken… en te eten op farout.be.
 

2. Vul je antwoord op de wedstrijdvraag en je gegevens vóór maandag 13 juni 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/hydroflask of www.facebook.com/hydroflask

#hydroflask #heyletsgo #faroutgreatoutdoors

3. Een onschuldige hand trekt maandag 13 juni de twee winnaars en maakt deze op dinsdag 14 juni 2022 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

12 − tien =