Home Merken Ortlieb actie ter gelegenheid van 40ste verjaardag: Go by Bike

Ortlieb actie ter gelegenheid van 40ste verjaardag: Go by Bike

0
Ortlieb actie ter gelegenheid van 40ste verjaardag: Go by Bike

Wat 40 jaar geleden begon als een eenmansbedrijf in de achtertuin is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met meer dan 300 medewerkers dat over de hele wereld actief is. We hebben het natuurlijk over… Ortlieb.

Op 1 april 1982 was de registratie van het merk in Nuremberg het officiële begin van een uniek succesverhaal over ‘made in Germany’ waterdichte fiets- en bagagetassen. Maar liefst 40 jaar vol 100% waterdichte producten en ontelbare unieke innovaties kenmerken de geschiedenis van Ortlieb. Dat kan tellen qua expertise!

In verschillende Europese landen viert Ortlieb deze week zijn 40ste verjaardag met de campagne ‘Go By Bike!’. Deze unieke activatie vindt plaats op trein- en busstations door heel Europa. Een Belgisch station is er jammer genoeg niet bij, maar Utrecht Centraal dan weer wel. Een campagne door fietsers, voor fietsers.

ortlieb.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vier + een =