Home Merken WIN WIN WIN! Een Trailsaddle II zadeltas van Vaude t.w.v. € 100

WIN WIN WIN! Een Trailsaddle II zadeltas van Vaude t.w.v. € 100

0
WIN WIN WIN! Een Trailsaddle II zadeltas van Vaude t.w.v. € 100

Het enige dat je voor een bikepackingavontuur nodig hebt, is een fiets en een plan. En – niet te vergeten – een stel heel goede fietstassen. Goed nieuws dus dat we van VAUDE een Trailsaddle II zadeltas t.w.v. 100 euro mogen weggeven. Waag je kans!

Goed uitgerust!

Vaude staat al meer dan 40 jaar voor hoogwaardige buitensportkleding, uitrusting voor bergsporters én de perfecte uitrusting voor fietsliefhebbers. Wie wil bikepacken, zit bij Vaude helemaal goed. Dit jaar heeft het merk het gamma trailtassen namelijk vervolledigd, met genoeg modellen om in totaal 63 liter aan materiaal mee te nemen.

Absoluut een aankoopcriterium is het feit dat Vaude zijn verantwoordelijkheid voor mens en natuur ernstig neemt. Wat alle tassen uit deze Vaude-familie gemeen hebben, is het betrouwbare waterdichte laswerk, een robuuste, duurzame afwerking en een duurzame productie die het hart van milieubewuste fietsers sneller doet kloppen. Zo zijn alle waterdichte packsacks gemaakt van 100% gerecycleerde materialen en volledig PVC-vrij.

WIN een Trailsaddle II zadeltas
van VAUDE t.w.v. € 100

Met deze waterdicht gelaste zadeltas van PVC-vrij canvasmateriaal heb je al het noodzakelijk zo bij de hand. De gemakkelijk toegankelijke, met wikkelsluiting waterdichte afsluitbare packsack met 10 liter volume is uitstekend geschikt voor het opbergen van een basisuitrusting. Aan de bovenste riembevestigingstrip kun je zelfs een regenjas of een zaklamp bevestigen.

De beugel maak je vast aan de zadelpen. Een band met vergrendelingsgesp houdt alles op zijn plaats. Reflecterende prints aan de achterkant op de packsackhouder en de packsack zelf verhogen de veiligheid in het donker. In combinatie met een of enkele andere Vaude trailtassen voor je slaapzak en/of tent staat niets je bikepackingavontuur nog in de weg.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende  wedstrijdvraag: welk klimaatdoel van Vaude ligt jou het meest na aan het hart?

Tip: je vindt de vooropgestelde klimaatdoelen van Vaude halverwege de klimaatneutraal-pagina op de website van Vaude (doelstellingen richting 2030).

2. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 19 september 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans.
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/vaudesport of facebook.com/VAUDE.Sport

4. Een onschuldige hand trekt maandag 19 september de winnaar en maakt deze uiterlijk dinsdag 20 september bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

WIN Een Trailsaddle II zadeltas van Vaude


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

12 − zes =