Home Nieuws Maak kennis met de nieuwe online community OAKED

Maak kennis met de nieuwe online community OAKED

0
Maak kennis met de nieuwe online community OAKED

Heb je het ook af en toe te druk? Het gevoel dat alles (te) snel gaat? Weinig tijd om op adem te komen? Of heb je soms gewoon nood aan wat meer kwalitatieve momentjes met familie of vrienden? Deze vragen zijn heel actueel. En daar willen de initiatiefnemers van OAKED iets mee doen… via hun nieuwe online community.

Bij Oaked vind je inspiratie om je leven wat te vertragen en mee op avontuur te gaan alsook een bibliotheek aan tips & tricks om op een leuke manier te herbronnen, je levenskwaliteit te verhogen en je creativiteit te laten stromen.

Lid worden, is gewoon gratis. De afgelopen week verwelkomde Oaked al een 100-tal nieuwe leden.

Je kan je aansluiten bij een groep gelijkgestemden rond thema’s zoals buiten koken, packraften, wandelen, wildplukken, fermenteren, lichaam & geest, buitentijd voor kinderen… Bladeren door de boekenkast. Of deelnemen aan toffe en originele workshops!

oaked.be

Benieuwd? Maak je dan vandaag nog gratis lid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf × vier =