Home Merken WIN een Actik Core hoofdlamp van Petzl!

WIN een Actik Core hoofdlamp van Petzl!

0
WIN een Actik Core hoofdlamp van Petzl!

Buiten blijven wandelen of lopen in de donkerste maand van het jaar? Het nieuwe jaar meteen goed inzetten? Dat kan met een geschikte hoofdlamp. Mooi nieuws dus dat we van Petzl niet één, maar twee gloednieuwe ACTIK CORE-hoofdlampen weggeven! Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig, dus waag je kans!

Topmerk Petzl hoeven we je als buitenmens waarschijnlijk niet meer voor te stellen. Het Franse familiebedrijf staat al decennia bekend als een pionier in accessoires en uitrusting om te klimmen, kamperen, wandelen, hiken of trailrunnen.

De nieuwe Actik Core

De nieuwste versie van de Petzl Actik Core heeft een hogere lichtopbrengst dan zijn voorganger (tot 600 lumen), 4 lichtstanden en weegt ondanks zijn robuuste look slechts 88 gram.

Helemaal top is dat deze superperformante lamp werkt met een oplaadbare 1250 mAh lithium ion Core-batterij. Deze batterij kan je eenvoudig opladen via USB (of voeden met drie AAA-batterijen). De lamp is ook makkelijk in gebruik. Je bedient hem met één en dezelfde knop voor zowel de lichtstanden als de kleurselectie. De Actik Core heeft drie witte en twee rode lichtstanden.

Win 1 van 2 Petzl Actik Core-hoofdlampen

Van Petzl mogen we twee Actik Core-hoofdlampen weggeven aan onze lezers. Je kan kiezen uit het groene model (rechts) of het grijze model (hieronder).

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.

Tot hoeveel wegwerpbatterijen hoef je niet te kopen als je de CORE batterij gebruikt?
Tip: het antwoord vind je in de paragraaf over de batterij van hoofdlampen in ons artikel ‘hoe kies je de beste hoofdlamp van Petzl?’.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1, de gewenste kleur en je gegevens vóór maandag 2 januari 2023 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/petzl_official of www.facebook.com/Petzl.BNL

#PetzlNextStep #faroutgreatoutdoors

4. Een onschuldige hand trekt dinsdag de winnaars en maakt deze uiterlijk donderdag 5 januari 2023 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

18 + twintig =