Onze favoriete activiteiten om Savoie Mont Blanc te ontdekken

0
49
SavoieMontBlanc-Guillaume-Lucazeau
SavoieMontBlanc-Guillaume-Lucazeau

In de winter gaat het in de bergen niet enkel en alleen om skiën, er is veel meer te beleven!

DE ROEP VAN HET BOS
Een 100% natuurlijk micro-avontuur in de wildernis. Laat je onderdompelen in de beginselen van het winterbivak, leer delen en het belang van wederzijdse hulp te kennen. Een avontuur bedacht en begeleid door Sébastien, een gids gespecialiseerd in de poolgebieden, die ons door de witte onmetelijkheid van het Chablais-massief zal leiden. Op het programma: wandelen, bivak, iglo bouwen, houtvuur, aperitief en fondue onder de sterrenhemel, een nacht in een iglo. Prijs vanaf 195€/pers.

SavoieMontBlanc-1duvetpour2©SavoieMontBlanc-1duvetpour2

SNEEUWSCHOENWANDELEN EN GASTRONOMIE ONDER DE STERRENHEMEL
Van de stilte van een nacht in de bergen tot de gezelligheid van een maaltijd uit de Haute-Savoie. Aan het eind van de dag, bij het vallen van de avond doe je jouw sneeuwschoenen aan en laat je je door het licht van een hoofdlamp naar een chalet aan het meer leiden, waar je specialiteiten op basis van lokale producten kan proeven. Prijs: 67€ met maaltijd.

SavoieMontBlanc-1duvetpour2©SavoieMontBlanc-1duvetpour2

INLEIDING TOT MUSHING
Als de hondensledetochten al magisch zijn, dan is de kennismaking met het besturen van een slee dat nog veel meer! Na de kennismaking met de honden leert je rijtechnieken aan en breng je deze meteen in de praktijk op een parkoers van enkele kilometers. Voor beginnende mushers – van 8 tot 11 jaar – is er bij Notre Dame de Bellecombe een ‘kidsslee’ beschikbaar. Prijzen: vanaf 72 € / uur, 50 € / kind in kinderslee.

SavoieMontBlanc-1duvetpour2©SavoieMontBlanc-1duvetpour2

MET DE ELEKTRISCHE MOUNTAINBIKE IN DE SNEEUW
Ontdek de vreugde van een e-mtb in de winter. Luister naar de brede banden van de fietsen die knisperen op de sneeuw, kom zonder (al te) veel moeite in het hart van de natuur, voel de bijzondere sfeer van een koude nacht en de adrenaline van de afdaling op de terugweg. Begeleiding door een gekwalificeerde mountainbike-instructeur die je alle advies geeft om deze activiteit in alle veiligheid te beoefenen. Sensaties gegarandeerd! Het hele gezin kan van deze activiteit genieten, op voorwaarde dat ze minstens 1,50 m groot zijn. Een uniek moment om midden in de natuur diep adem te halen en op een andere manier van de bergen te genieten.

Meer informatie op de website van Savoie Mont-Blanc Toerisme

Savoie Mont-Blanc Toerisme

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

18 − 6 =