Home Featured WIN WIN WIN! Een van drie rugzakken van Regatta!

WIN WIN WIN! Een van drie rugzakken van Regatta!

0
WIN WIN WIN! Een van drie rugzakken van Regatta!

Far Out geeft via haar Instagram-account maar liefst drie rugzakken van Regatta weg! Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een Instagram account. Dus waag je kans!

Win een rugzak van Regatta

Slim, handig, duurzaam en degelijk… Aan een rugzak van Regatta heb je jaren plezier. Vandaar dat we maar wat graag drie rugtassen van dit bekende outdoormerk weggeven. Het merk maakt slim gebruik van de decennia in huis ervaring en heeft ondertussen een zeer uitgebreid assortiment, met niet alleen rugzakken, maar ook jassen, schoenen, broeken en toffe outdoorkleding voor kinderen. Wat de rugzakken betreft hebben we drie modellen uitgekozen.

1. Regatta Survivor wandelrugzak 65l

De Survivor expeditierugzak van Regatta voor volwassenen is slijtvast en ideaal voor hiken. De tas is gemaakt van ripstopstof en pakt uit met een mesh airflow-rugconstructie, voor een optimale ventilatie ter hoogte van je rug. Het interne metalen frame en de verstelbare borst- en heupgordel stabiliseren de inhoud, zodat je onderweg de balans niet verliest. Met meerdere zakken en houders voor wandelstokken kan je overal makkelijk bij. De afneembare regenhoes is inbegrepen.

2. Regatta Paladen Laptop One 35l

Voor stoere commuters is er de Paladen Laptop One 35, een compacte rugzak met een slim, gewatteerd zijcompartiment voor je tablet of laptop. om overal je notebook mee naar toe te nemen. Dankzij het sterke, waterafstotende 600D polyester kan de rugzak tegen een stootje. De schouderbanden zijn dik gepolsterd en zitten erg comfortabel, zelfs als je de tas zwaar belaadt. Dankzij het AirMesh-ventilatiesysteem gaat je rug niet zweten.

3. Regatta Kota Expedition 35l

Deze handige rugzak is ideaal voor daguitstappen en korte hikes van hut naar hut. Gemaakt van slijtvast ripstop polyester met ergonomische shouderbanden, zijdelingse compressieriemen en een verstelbaar borstharnas om het gewicht te stabiliseren. Hij heeft meerdere vakken, inclusief een dekselzak met ritssluiting, een mesh flessenhouders aan de zijkant en een interne ruimte voor je hydratatiepak. Afneembare regenhoes inbegrepen.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

Onze winactie loopt van maandag 6 februari t/m zondag 12 februari 2023. Je kan enkel meedoen via Instagram. Volg gewoon de onderstaande stappen.

  1. Volg Far Out (farout.be)
  2. Volg Regattaoutdoors (regattaoutdoors)
  3. Tag een vriend of vriendin met wie je een trektocht wil maken
  4. Voeg de hashtag #faroutgreatoutdoors toe aan je comment of bericht

PS: als je een voorkeur hebt voor een bepaald model, geef dat dan gerust aan. We houden er in de mate van het mogelijke rekening mee.

De winnaar maken we uiterlijk 14 februari via onze kanalen bekend.
Misschien een mooi Valentijnscadeau?!

Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

9 + 2 =