Home Lees Far Out Online 2023 > Lente/Zomer Edito Far out lente/zomer 2023

Edito Far out lente/zomer 2023

0
Edito Far out lente/zomer 2023

Sinds maart dit jaar is Far Out trots lid van 1% for the  Planet. Alle leden – en dat zijn er ondertussen al meer  dan 5000 – doneren minimaal één procent van hun jaaromzet aan organisaties die zich inzetten voor een groenere en gezondere planeet.

Ook wij kunnen pas echt genieten van de outdoors in mooie en propere omgevingen. Mede daarom zijn we  dus lid geworden van de 1% community.

Het is eigenlijk frappant dat slechts 3% van alle liefdadigheid vandaag naar onze leefomgeving gaat. En dat voor een planeet die we allemaal delen! 1% for the Planet is vastbesloten hier iets aan te doen en is bereid hiervoor de rol van facilitator op zich te nemen, met aan de ene kant particulieren en bedrijven, en aan de andere kant non-profitorganisaties.

1% for the Planet gebruikt de kracht van dit netwerk om meer te doen. En dat netwerk groeit. Sinds de oprichting in 2002 gingen er honderden miljoenen dollars rechtstreeks naar duizenden organisaties in meer dan 40 landen wereldwijd. 1% for the Planet ontvangt het geld niet, maar certificeert dat de verbintenis die leden aangaan correct wordt nageleefd. Leden bepalen zelf aan welk doel ze dat jaar doneren.

En dan nu over tot de orde van de dag. Want dit nummer wacht op je. Hopelijk haal je er heel wat ideeën en inspiratie uit. En volg ons via social media voor de tofste tips!

Anton De Groot & het Far Out-team

PS: de beste ervaringen gebeuren gewoon. Die liggen
niet vast op camera! Dus geniet, wees dankbaar en trek eropuit!

#faroutgreatoutdoors
#supportyourlocaloutdoorshop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negen + vijftien =