Home Merken WIN een paar TEVA Hurricane XLT2-sandalen!

WIN een paar TEVA Hurricane XLT2-sandalen!

0
WIN een paar TEVA Hurricane XLT2-sandalen!

Het weekend wordt P-R-A-C-H-T-I-G. Even prachtig als de Hurricane XLT2-sandalen die we van TEVA mogen weggeven. Twee paar zelfs en dus zijn er twee winnaars die we nog snel voor de mogelijke hittegolf gelukkig mogen maken. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Geen zomer zonder sandalen, daarover zijn we het eens, toch? Met outdoorsandalen van Teva betekent dit dat alles aan – of beter gezegd onder – je voeten ligt: verlaten stranden, bergpaden, riviergeulen, festivalweides… Buitenplezier is eindeloos!

Win TEVA Hurricane XLT2-sandalen t.w.v. € 80

De Teva die we voor deze winactie voor je uitkozen is de iconische Hurricane XLT 2, even onmisbaar als zijn voorganger, maar in een stevig opgefriste versie. Reken op nog meer comfort, in de vorm van een zachte vulling bij de hielbandjes, en een moderne zool met een nog betere grip dan ooit tevoren. Goed om weten: de iconische bandjes van Teva zijn voor 100% gemaakt van gerecycleerd plastic. Dat zijn bijna 10 miljoen plastic flessen per jaar minder op de afvalhoop!

We vatten de belangrijkste kenmerken nog even voor je samen:

  • Lichtgewicht sandaal, perfect voor dagtrips en lichte wandelingen.
  • Sneldrogende bandjes gemaakt van 100% gerecycleerd plastic met traceerbaar polyester Repreve-garen van Unifi; dat zijn 4 plastic flessen minder op het vuilstort!
  • Gemakkelijke klittenbandsluiting om je sandalen snel en vlot aan en uit te trekken en de pasvorm perfect af te stellen.
  • Lichtgewicht middenzool van EVA-schuim voor extra demping en een maximaal comfort. De nylon tussenzool stabiliseert en ondersteunt je voet bovendien op oneffen terrein.
  • Robuuste rubberen buitenzool voor slijtvastheid en grip.
  • Recycleerbaar. Het TevaForever-recyclingprogramma accepteert elke Teva-sandaal voor recycling!

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Hoeveel plastic flessen heeft Teva sinds 2020 van het stort gered en verwerkt tot bandjes voor sandalen?
Tip: Het antwoord vind je op de ‘sustainability’-pagina van Teva.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1, je schoenmaat, sandaal die je kiest (okergeel of sage groen) en je gegevens vóór maandag 12 juni 2023 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je schoenmaat, naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/teva

3. Een onschuldige hand trekt maandag 12 juni de winnaars en maakt deze op dinsdag 13 juni 2023 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negentien − 8 =