Home Helinox WIN WIN WIN! Eén van de twee kampeerstoelen van Helinox

WIN WIN WIN! Eén van de twee kampeerstoelen van Helinox

0
WIN WIN WIN! Eén van de twee kampeerstoelen van Helinox

Far Out geeft via haar Instagram-pagina maar liefst twee kampeerstoelen van Helinox weg! Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een Instagram-account. Lees hier hoe je kan winnen en haast je naar Instagram.

Win een stoel van Helinox

Helinox is wereldleider in innovatieve lichtgewicht apparatuur voor de outdooravonturier. Hun campingstoelen, camping bedjes & tafels, wandelstokken en trekking paraplu’s zijn ’s werelds lichtste, sterkste en meest compacte.

1. Helinox chair zero in het zwarthelinox chair zero

De Chair Zero van Helinox is uitzonderlijk licht en compact, maar zit ook superlekker. De stoel voelt bovendien stevig en veilig aan wanneer je er uitgeput, maar voldaan in ploft. Hij zit ook slim in elkaar. Zo zorgen de materialen, het ontwerp en de voor een perfecte balans tussen minimalisme en comfort. En dankzij het aluminium frame en het doordachte ontwerp weegt de stoel minder. Het resultaat: een mooi ogende stoel die slechts 510 gram weegt, tot 120 kg kan dragen en niet veel plaats inneemt. Een ideale keuze dus voor back- en bikepackers, of meerdaagse kajaktochten.

2. Helinox chair zero high-back in het zwarthelinox chair zero high back

Met een hogere rugleuning voor extra ondersteuning en comfort, heeft de Chair Zero High-back hetzelfde DNA als de Chair Zero: een ultralichte, compacte stoel die overal mee naartoe kan worden genomen. De Chair Zero High-Back is een goede keuze voor activiteiten waarbij gewichtsbesparing voorop staat, zoals backpacken, kajaktochten of fietsreizen. Voor dat kleine beetje extra gewicht (667 gram) hoef je het extra comfort van een hoge rug zeker niet te laten.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

Onze winactie loopt van maandag 03 juli t/m zondag 09 juli 2023. Je kan enkel meedoen via Instagram. Volg gewoon onderstaande stappen.

  1. Volg Far Out (farout.be)
  2. Volg Helinox (Helinox)
  3. Tag een vriend of vriendin met wie je graag zou kamperen
  4. Voeg de hashtag #faroutgreatoutdoors toe aan je comment of bericht

PS: als je een voorkeur hebt voor een bepaald model, geef dat dan gerust aan. We houden er in de mate van het mogelijke rekening mee.

De winnaar maken we uiterlijk 11 juli via onze kanalen bekend.
Een perfect cadeau om het kampeerseizoen mee te openen.

Succes!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vier + elf =