Home Craghoppers WIN WIN WIN! Eén van de twee outfits van Craghoppers

WIN WIN WIN! Eén van de twee outfits van Craghoppers

0
WIN WIN WIN! Eén van de twee outfits van Craghoppers

Far Out geeft via haar Instagram-pagina maar liefst twee outfits van Craghoppers weg! Één vrouw en één man mogen we gelukkig maken met zowel een shirt als broek. Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een Instagram-account. Lees hier hoe je kan winnen en haast je naar Instagram.

Win een outfit van Craghoppers

Het Britse merk Craghoppers maakt grensverleggende kledij voor mannen, vrouwen en kinderen die net zo houden van outdoor avonturen zoals wij. Hun NosiLife collectie biedt een jarenlange bescherming tegen muskieten, muggen, steekvliegen, teken en andere insectie dankzij hun anti-insecten laag. Wij mogen twee van jullie blij maken met een volledige outfit!

1. Nosilife dames outfit

Het klassieke zonbeschermende shirt is perfect voor avonturiers die warmere oorden willen verkennen. De sneldrogende en anti-geurwerking van het materiaal zorgt ervoor dat je koel en fris blijft wanneer het warm en plakkerig is. Ideaal om de hittegolven in het zuiden te trotseren deze zomer.

Ook de Nosilife Pro broek bestrijdt geurtjes en zorgt voor een fris gevoel dankzij het RFID-schild. Niet alleen biedt hij het nodige comfort, je kan hem ook nog eens langs twee kanten dragen. Zo heb je twee nieuwe broeken in één.

craghoppers dames shirtcraghoppers dames broek

2. Nosilife heren outfit

Net zoals het damesshirt biedt dit klassieke shirt verfrissing aan tijdens warmere dagen. Tijdens een intensieve wandeling bij 30 graden durf je al eens wat zweet te verliezen, maar dankzij de anti-geurwerking en sneldrogende stof, zal je er niks van merken.

Dankzij de afritsbare pijpen kun je in een oogwenk overschakelen van broek naar shorts. De convertible cargo anti-insectenbroek is daarom ook de perfecte keuze voor reizen naar het warme zuiden. Dankzij de rekbare stof en de anti-geurwerking is de broek ideaal voor zij die houden van actieve bezigheden.

craghoppers heren shirtcraghoppers heren broek

Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

Onze winactie loopt van maandag 31 juli t/m zondag 6 augustus 2023. Je kan enkel meedoen via Instagram. Volg gewoon onderstaande stappen.

  1. Volg Far Out (farout.be)
  2. Volg Craghoppers (craghoppers)
  3. Tag een vriend of vriendin aan wie je deze outfit wil laten zien
  4. Voeg de hashtag #faroutgreatoutdoors toe aan je comment of bericht

De winnaar maken we uiterlijk 8 augustus 2023 via onze kanalen bekend.
Een perfect cadeau om nog lang van de zomer na te genieten.

Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie × vier =