Home Featured WIN WIN WIN! Eén van de twee trolleys van Osprey

WIN WIN WIN! Eén van de twee trolleys van Osprey

2
WIN WIN WIN! Eén van de twee trolleys van Osprey

Far Out geeft via haar Instagram-pagina twee trolleys van Osprey weg! Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een Instagram-account. Lees hier hoe je kan winnen en haast je naar Instagram.

Het Amerikaanse merk Osprey bestaat ondertussen al meer dan 50 jaar. Oprichter Mike Pfotenhauer had in 1974 een verlangen om innovatieve rugzakken van de hoogste kwaliteit te ontwerpen. Tegenwoordig zetten Osprey-producten die pioniersgeest voort en worden ze gebruikt op de hoogste bergen tot de meest afgelegen eilanden en overal daartussenin. Jij kan er dus één winnen voor je volgende reis.

WIN een Osprey Rolling Transporter 40L (Venturi Blue)

De trolley die je kan winnen, is er eentje die je keer op keer weer uit de kast haalt als je favoriet. Dankzij de Osprey Rolling Transporter ontdek je namelijk avontuur met gemak. Het is jouw ultieme metgezel voor korte trips. Deze handige tas houdt al je spullen en kleding veilig opgeborgen, terwijl het slimme wieltjes-systeem moeiteloos rolt.

Het High Road Chassis, met zijn stevige maar toch lichtgewicht aluminium frame, heeft een uitschuifbare handgreep en oversized wielen voor een super soepele rit. Laat het veranderlijke weer je plannen niet verstoren, want de overlappende regenflappen en weerbestendige ritsen beschermen je waardevolle inhoud tegen regen.

Inpakken is ook nooit zo eenvoudig geweest. Met meerdere handgrepen kun je deze tas in een mum van tijd klaarmaken voor vertrek, maar dat is niet alles. Deze trolley is ook nog eens milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van duurzaam, TPU-gecoat, Bluedesign-gecertificeerd gerecycleerd polyester met een PFC-vrije DWR-coating die vocht afvoert. Dus terwijl jij zorgeloos op avontuur gaat, draag je ook nog eens bij aan een betere planeet. Klaar om op pad te gaan met stijl en verantwoordelijkheid? De Rolling Transporter Duffel 40L staat binnenkort misschien voor je klaar!

Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

Onze winactie loopt van maandag 11 september t/m zondag 17 september 2023. Je kan enkel meedoen via Instagram. Volg gewoon onderstaande stappen.

  1. Volg Far Out (farout.be)
  2. Volg Osprey (ospreyeurope)
  3. Tag een vriend of vriendin met wie je op reis wil
  4. Voeg de hashtag #faroutgreatoutdoors toe aan je comment of bericht

De winnaars maken we uiterlijk 19 september 2023 via onze kanalen bekend.

Succes!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × een =