Home Featured WIN WIN WIN! Eén van de twee duffeltassen van Patagonia

WIN WIN WIN! Eén van de twee duffeltassen van Patagonia

1
WIN WIN WIN! Eén van de twee duffeltassen van Patagonia

Far Out geeft via haar Instagram-pagina maar liefst twee duffeltassen van Patagonia weg! Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een Instagram-account. Lees hier hoe je kan winnen en haast je naar Instagram.

Win een duffeltas van Patagonia

Patagonia werd opgericht in 1973 door klimmer Yvon Chouinard. Het heeft er altijd naar gestreefd onze natuur te beschermen en tegelijkertijd kleding en uitrusting te ontwikkelen op verantwoorde wijze om er met een minimale voetafdruk van te genieten. Patagonia blijft experimenteren door innovatieve producten te ontwikkelen en oplossingen te zoeken om onze planeet te redden.

Deze tas kan je winnen: de Black Hole Duffel 70L

De Patagonia Black Hole Duffel 70L is de ultieme avonturenpartner voor middellange reizen. De tas is zowel in de hand als op de rug heel comfortabel om te dragen. Dankzij een ruim hoofdvak met extra ritsvakjes en pakriemen berg je je spullen compact en overzichtelijk op. Als extraatje kan je extra spullen aan de buitenkant vastmaken. Deze duffeltas is gemaakt van 100% gerecycleerd, weerbestendig en duurzaam polyester, waardoor hij niet alleen sterk is, maar ook nog eens milieubewust.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

Onze winactie loopt van maandag 25 september t/m zondag 1 oktober 2023. Je kan enkel meedoen via Instagram. Volg gewoon onderstaande stappen.

  1. Volg Far Out (farout.be)
  2. Volg Patagonia (patagonia)
  3. Tag een vriend of vriendin met wie je graag erop uit zou trekken
  4. Voeg de hashtag #faroutgreatoutdoors toe aan je comment of bericht

De winnaars maken we uiterlijk 3 oktober via onze kanalen bekend.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

een × 3 =