Home Featured WIN WIN WIN! Een winterjas van Fjällräven i.s.m De Kampeerder

WIN WIN WIN! Een winterjas van Fjällräven i.s.m De Kampeerder

9
WIN WIN WIN! Een winterjas van Fjällräven i.s.m De Kampeerder

Far Out geeft in samenwerking met De Kampeerder een zalig warme winterjas van Fjällräven weg! Het model dat we  voor de gelukkige hebben klaarliggen, is de Nuuk Lite-parka (M of V). Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Win een winterjas van Fjällräven

Fjällräven rust outdoorliefhebbers al meer dan een halve eeuw uit voor strenge winters en weet hoe ze jassen moeten maken die je onder alle omstandigheden warm en droog houden. Dit seizoen presenteert Fjällräven zijn nieuwe en elegante Nuuk Lite-parka. Een lichtere versie van de legendarische Nuuk Parka, geoptimaliseerd voor mildere winters en ontworpen om je dit seizoen warm, droog en lekker warm te houden in de stad en in de natuur. Far Out mag dan ook één man of vrouw gelukkig maken met een nieuwe winterjas.

Kan je niet wachten om een nieuwe jas te kopen? Neem alvast een kijkje bij De Kampeerder in Antwerpen om je volledig voor te bereiden op de winter. Het winkelteam helpt je graag op weg bij de keuze van je wandel-, kampeer-, reis- en trekuitrusting.

Deze jas kan je winnen: Nuuk Lite-Parka

Met een klassiek, langer ontwerp en een mooie capuchon met nepbontafwerking is de Nuuk Lite-parka net zo handig tijdens wandelingen in het bos als in de stad. Het heeft een comfortabele, royale pasvorm die je gemakkelijk over andere kledingstukken kunt dragen, en een verstelbare capuchon die je beschermt tegen wind, regen, sneeuw. Met 30% minder vulling dan de originele Nuuk, is de nieuwe, lichtere versie perfect geschikt voor natte en koude winters. 

 

De Nuuk Lite Parka is ontworpen met de kenmerkende tijdloze esthetiek van Fjällräven en combineert een lichtgewicht, maar toch duurzame buitenkant van gerecycled polyamide met een volledig waterdicht en ademend membraan. De gewatteerde isolatie is gemaakt van gerecycled polyester voor extra duurzaamheid. Een tweewegritssluiting aan de voorkant biedt bewegingsvrijheid en meerdere zakken bieden voldoende opbergruimte voor alle benodigdheden.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag: uit welke stad is Fjällräven afkomstig? Tip: je kan het antwoord vinden op de website van De Kampeerder.

2. Kiest je model (man of vrouw).

3. Geef je maat door. Ben je niet zeker van je maat? De maattabel vind je hier.

4. Vul je antwoord op vraag 1, 2, 3 en je gegevens vóór maandag 20 november 2023 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je voorkeur, maat, naam, adres- en contactgegevens.

5. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be
instagram.com/fjallravenofficial of facebook.com/Fjallraven
instagram.com/k2antwerpen of facebook.com/DeKampeerderK2

5. Een onschuldige hand trekt maandag 20 november de winnaar en maakt deze op dinsdag 21 november 2023 bekend

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  9 REACTIES

  1. Wat een prachtige jassen deze Nuuk Lite-Parka. Deze kan ik heel goed gebruiken met de wandelingen met ons gezin. Ik doe dus heel graag mee.

  2. Far Out blijft nog steeds iets om naar uit te kijken. Proficiat met de gedrevenheid en volharding om dit magazine te blijven maken.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  12 − acht =