Home Featured Getest! Ik ga op reis en neem mee: Vaude Rotuma 65 Trolley

Getest! Ik ga op reis en neem mee: Vaude Rotuma 65 Trolley

1
Getest! Ik ga op reis en neem mee: Vaude Rotuma 65 Trolley

Ik ga op reis en neem mee: een tandenborstel, onderbroeken, sokken, pyjama,… maar natuurlijk moet je ook al die spullen in de eerste plaats ergens kunnen insteken. Wij mochten de Rotuma 65 trolley van Vaude uittesten tijdens een vijfdaagse reis naar de avontuurlijkere kant van Dubai. 

De Rotuma 65 Trolley op papier

De Rotuma II 65 trolley is de nieuwste ontwikkeling van Vaude’s Tobago-trolleys die ook gemaakt zijn van milieuvriendelijk PVC-canvas. De praktische Rotuma is de ideale trolley voor zij die de reismicroben te pakken hebben. Dankzij de lichtrollende wielen arriveer je zonder je helemaal in het zweet te werken op je bestemming. De dikke, zacht gevoerde handvatten zorgen ervoor dat hij supercomfortabel is om te dragen. Daarnaast kan je hem ook rollen dankzij de uitschuifbare handgreep.

Het makkelijke toegankelijke voorvak met ritssluiting zorgt ervoor dat je reisdocumenten altijd binnen handbereik zijn. Het robuuste canvas kan tegen een stootje en blijft er toch mooi uit zien. De trolley is niet enkel voor warme bestemmingen ideaal. Hij is namelijk ook water en vlek bestendig. De Rotume II 65 trolley kan je dus gemakkelijk heel de wereld mee rondreizen.

 

De tester

  • Jana, 23 jaar
  • Reist regelmatig voor werk
  • Is al in 28 landen en 3 continenten geweest
  • Favoriete bestemming: Zweden

Rotuma 65 Trolley in Dubai

Toen ik het woord trolley las, dacht ik eerlijk gezegd dat de koffer handbagage formaat was. Eens uitgepakt uit de doos bleek hij toch groter te zijn dan verwacht. Om je koffer mee op het vliegtuig te mogen nemen, mag hij maar 56 cm hoog, 45 cm breed en 25 cm diep zijn. Op de website van Vaude staat enkel dat hij 28 cm diep en 36 cm breed is. Over de hoogte vind je niks, maar het was me wel duidelijk dat hij te groot is om als handbagage op het vliegtuig mee te nemen. Ideaal wel voor deze vijfdaagse reis naar Dubai waar we meer kledij nodig hadden dan voor een koffer met handbagage afmetingen en net te weinig voor de grote koffer die ik al had.

Als ik op vakantie vertrek, probeer ik mijn koffer altijd zo ordelijk mogelijk in te pakken. Dankzij de twee apart afgesloten delen, kon ik mijn kleren mooi onderscheiden van elkaar. De trolley stak goed vol, maar toch voelde hij helemaal niet zwaar aan. Zonder inhoud weegt de trolley 3,3kg. Met mijn vorige koffer merkte ik dat er na lange tijd scheurtjes aan de onderkant kwamen. Waarschijnlijk door dat sommige mensen nogal wild de koffer op de bagageband gooien. Dankzij de verharde onderkant van de Rotuma ben ik er vast van overtuigd dat dit niet zal voorvallen.

Onze conclusie

Dankzij de afmetingen en het lichte en waterbestendige materiaal is deze trolley perfect voor kortere reizen. Vanaf nu neem ik niet enkel mijn tandenborstel, onderbroeken, sokken, pyjama,… mee op reis, maar ook de Vaude Rotuma II 65 trolley. Dus wie weet zie jij hem binnenkort wel verschijnen op de bagageband.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

een × twee =