Home Nieuws Lees Far Out Online 2024 > Lente/Zomer Slovenië, een natuurwalhalla in hartje Europa

Slovenië, een natuurwalhalla in hartje Europa

0
Slovenië, een natuurwalhalla in hartje Europa
(c) Pexels, Krivec Ales

Het is groen, wild en bloedmooi. Een land in het hart van Europa, waar de Alpen en de Middellandse Zee elkaar ontmoeten. Dat Slovenië nog niet ontdekt is door de massa, mag een wonder heten. Hier vind je het beste van Italië en Zwitserland, maar dan low budget.

Met zowel besneeuwde alpentoppen, gezellige dorpen, glooiende wijngaarden
en een miniatuurkust met de charme van de Provence doet het kleine landje doet zijn grote reputatie in elk geval alle eer aan. Of Slovenië ook écht het best bewaarde geheim van Europa is? Dat zochten Ophélie Jammaers en Lara Bonneure voor ons uit.

—> Ophélie’s geheimtip: de Kamnische Alpen

—> Lara’s solotrip over de Slovenian Mountain Trail

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

een × vijf =