Home Nieuws Lees Far Out Online 2024 > Lente/Zomer 40 jaar Teva… Dat moet worden gevierd!

40 jaar Teva… Dat moet worden gevierd!

0
40 jaar Teva… Dat moet worden gevierd!

Vier decennia lang al voorziet Teva buitenavonturiers van echte outdoorsandalen, gemaakt om al wat je op je pad tegenkomt te weerstaan. Dit 40-jarig jubileum moet natuurlijk worden gevierd. En dat doet Teva met de ‘Where to Next?’-campagne en de onthulling van een vierdelige Revive-productserie geïnspireerd op de jaren 80, 90, 00 en 10.

De campagne blikt terug op vier decennia van de originele sandaal en op de geschiedenis van Teva, en kijkt uiteraard reikhalzend uit naar alle avonturen die nog volgen.

  • Het feest start met de Revive-collectie uit de jaren 80, een eerbetoon aan de Original Sandal (€ 65), de eerste sandaal die Teva ooit heeft gemaakt, en de Original Universal (€ 65). De kenmerkende kleurgolven op de bandjes zijn er weer, alsook heerlijk felle neonkleuren.
  • De jaren 90 viert Teva met de Original Alp (€ 75), een prestatiegerichte sportsandaal, en nieuwe versies van de Hurricane XLT2 (€ 80). Geometrische vormen die doen denken aan de grillige rotsen van de Grand Canyon stelen hier de show.
  • In mei doen de jaren 2000 opnieuw hun intrede met een nieuwe kijk op de populaire Hurricane XLT2 (€ 80). Deze versie combineert de retrostijl perfect met comfort en functionaliteit. Een must-pack voor elk avontuur.
  • Helemaal in de flair van de 2010’s verschijnen nog net voor de zomer een nieuwe versie van de Original Universal (€ 65), met historische bandjes geïnspireerd op de thema’s uit die periode, en de gloednieuwe Hurricane Ampsole Volt met een bovenwerk van mesh.

Met zoveel nieuwe updates en lanceringen rest er enkel nog de vraag: welke is jouw favoriet en: “Where to Next?”

Verkrijgbaar bij de betere outdoor- en schoenen winkels in de Benelux.

teva-eu.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

7 − vijf =