Home Bynolyt Binnenkijken bij Bynolyt

Binnenkijken bij Bynolyt

0
Binnenkijken bij Bynolyt

Een merk dat hoge ogen gooit onder de verrekijkers? Bynolyt. Dit Nederlandse merk biedt al ruim 35 jaar een uitgekiend assortiment verrekijkers aan in diverse prijsklassen. Niet alleen voor beginnende vogelaars, maar ook voor professionals die elke dag op hun verrekijker moeten kunnen bouwen.

Veel mensen vergeten dat je een verrekijker voor zoveel meer kan gebruiken dan vogelspotten. Je brengt er namelijk àlle objecten en details mee dichterbij, of dit nu in de natuur is, op het water, in een museum of in de stad.

Voor iedereen een kijker

In het gamma van Bynolyt vind je drie grote families, namelijk dakkant-, porro- en compacte verrekijkers, met instapmodellen van rond de € 100 tot de hogere middenklasse van € 400 of meer. Alle kijkers van Bynolyt komen compleet met doppen, een regenkapje (ook tegen stof en vuil), een mooie ruime tas om je verrekijker in op te bergen én 10 jaar garantie.

Het meest allround zijn de dakkantverrekijkers. Deze pronken met een hoog ‘waar voor je geld’-gehalte. Ze bieden een contrastrijk en helder beeld, garanderen een goede mechanische werking en liggen prettig in de hand. Dit in combinatie met het lichte en waterdichte ontwerp zorgt voor jarenlang kijkplezier.

Paradepaardjes

  • Hét paradepaardje is de Buzzard III (€ 709), de ultieme kijker voor natuurliefhebbers met een high-end optiek, 60-laagse SHR-coating, twist-up oculairen en een dichtbijfocus vanaf 1,8 m.
  • Zelf vonden we de Yellowbird II ED een fantastisch model. Qua prijs (€ 449) stijgt deze kijker net boven de midrange modellen uit, maar daar krijg je heel wat voor terug.
  • De Voyager WP (€ 199) is dan weer de ideale keuze voor wie als buitenliefhebber een compact model zoekt of een tweede verrekijker wil voor fiets- of trektochten.

Ontdek het hele gamma en de verkooppunten in België op bynolyt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

dertien − vijf =