Home Berghen WIN een paar Bolaric Waxy Leather wandelschoenen van BERGHEN

WIN een paar Bolaric Waxy Leather wandelschoenen van BERGHEN

13
WIN een paar Bolaric Waxy Leather wandelschoenen van BERGHEN
(c) Elien Jansen

Klaar om je wandelavonturen naar een hoger niveau te tillen? Dit is je kans om een paar topkwaliteit Berghen Bolaric Waxy Leather wandelschoenen te winnen! Deze schoenen combineren comfort, duurzaamheid en stijl, ideaal voor elke natuurliefhebber. Gemaakt in Europa, beloven ze je voeten droog en comfortabel te houden, ongeacht het terrein. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Heb je het Belgische merk Berghen al ontdekt? Dan weet je dat hun schoenen alles in huis hebben om letterlijk en figuurlijk bergen te verzetten. Berghen rust al meer dan 30 jaar gezinnen uit met een compleet gamma wandelschoenen van niveau A tot C.

Met een passie voor vakmanschap en innovatie, ontwerpt Berghen schoenen die de perfecte balans bieden tussen comfort, duurzaamheid en stijl. Bovendien verenigen al hun designs het beste van twee werelden: het is een product van Belgische bodem, op een eerlijke en duurzame manier gemaakt in Europa door de beste Italiaanse en Portugese schoenmakers.

WIN een paar BERGHEN Bolaric Waxy Leather wandelschoenen

De Berghen Bolaric is een ultralicht uniseks model (categorie A-B) van ingevet leer dat jouw voeten droog houdt onder alle omstandigheden. Dankzij de geïnjecteerde zool en het waterbestendige membraan, is deze schoen volledig waterproof. Comfort is eveneens gegarandeerd dankzij de Ortholite-binnenzolen. Die bieden een ergonomische pasvorm en absorptie.

Waarom Deze Schoenen?

  • Dual Density Vibram-buitenzool: voor een uitstekende grip en superieure schokabsorptie.
  • Waterbestendige materialen: bovenkant van vet nerfleer met waterafstotend behandeling en een geïnjecteerde zool.
  • Duurzaamheid: versterkt met glasvezel ter hoogte van de hakken en de oogjes en haken.
  • Extra bescherming: Voorzien van steenslagbescherming en een antitorsie nylon schacht in de zool.

Meteen verkocht? Dan kan je met de code FAROUT20 in je winkelmandje gelijk genieten van -20% korting op een nieuw paar Berghen Bolaric Waxy Leather wandelschoenen. Deze kortingactie is geldig van vandaag t/m 16 juni 2024. Eerst een kans wagen, kan natuurlijk ook.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag: het ABC-systeem geeft je enkele handvaten om de juiste wandelschoen te kiezen. Maar waar moet je volgens Aurélie Sciales vervolgens echt op letten?

Tip: het antwoord vind je in het artikel “Het ABC van de juiste wandelschoen” op Farout.be.

2. Check je maat in deze maattabel.

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 10 juni 2024 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/Berghen_shoes of www.facebook.com/Berghen4U

4. Een onschuldige hand trekt maandag 10 juni de winnaar en maakt deze 11 juni 2024 bekend.

Veel succes en we hopen dat je binnenkort de natuur kan verkennen met jouw nieuwe Berghen wandelschoenen!

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

    13 REACTIES

    1. Doe heel graag mee voor deze mooie wandelschoen, stappen in de bergen in Oostenrijk zal nu veel comfortabeler zijn.

    2. Dringend nood aan….wil ze wel eens aantrekken en voelen hoe ze zitten want volledig lederen wandelschoenen is zoeken in een hooiberg

    3. Ik heb zelf al wandelschoenen van Bergen, ze zijn een zaligheid aan je voeten!!! Daarom waag ik een kans om er een paar te winnen voor mijn man, zodat we samen op wolkjes lopen tijdens onze wandelingen.

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    negentien − 12 =