Home Featured WIN een paar Limited Edition TEVA Original Universal Revive-sandalen!

WIN een paar Limited Edition TEVA Original Universal Revive-sandalen!

2
WIN een paar Limited Edition TEVA Original Universal Revive-sandalen!

Veel zomer hebben we nog niet gezien, maar als je een van de drie gelukkigen bent die een van de Limited Edition TEVA Original Universal Revive-sandalen wint die we van TEVA mogen weggeven, dan ben je alvast goed uitgerust. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

We geven niet zomaar drie paar TEVA’s weg, maar wel het Limited Edition Revive-model van de Original Universal, dat TEVA deze zomer dit jaar ter gelegenheid van hun 40ste verjaardag lanceert. Met de kenmerkende kleurgolven op de bandjes en neonkleuren zijn deze sandalen een ode aan de jaren 80. Het buitenplezier is eindeloos!

WIN Limited Edition TEVA Original Universal Revive-sandalen t.w.v. € 65

Van een raft in de Grand Canyon in 1984 naar avontuurlijke paden over de hele wereld… Deze Original Universal-sandaal van TEVA, een van de allereerste outdoorsandalen ooit gemaakt, staat symbool voor eindeloos comfort en praktische stijl geworden.

De TEVA Original Universal is perfect voor de hele dag, op festivals, in de stad, en voor allerhande wateractiviteiten. De sneldrogende bandjes zijn gemaakt van voor 100% gemaakt van gerecycleerd plastic met traceerbaar, verifieerbaar Repreve-polyestergaren van Unifi. De sandaal ondersteunt je voet goed en kan tegen een stootje. Meerdere verstelpunten maken een perfecte pasvorm mogelijk en met de gemakkelijke klittenbandsluiting trek je de sandaal vlot aan en uit. Kortom: met de Original Universal ben je perfect uitgerust voor je volgende zomeravontuur.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Hoe noemt de campagne die Teva ter gelegenheid van zijn 40ste verjaardag lanceert?
Tip: Het antwoord vind je in dit artikel over 40 jaar Teva.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1, je schoenmaat en je gegevens vóór maandag 22 juli 2024 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je schoenmaat, naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/teva

#teva #wheretonext #originaluniversal #outdoorsandalen #zomeravontuur #faroutgreatoutdoors

3. Een onschuldige hand trekt maandag 22 juli de winnaars en maakt deze op dinsdag 23 juli 2024 bekend.

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

  2 REACTIES

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  veertien − twee =