Home Featured Far Out herfst/winter 2017 is uit! Haal me gratis af

Far Out herfst/winter 2017 is uit! Haal me gratis af

0
Far Out herfst/winter 2017 is uit! Haal me gratis af
Far Out herfst-winter 2017 is uit!

Far Out herfst/winter 2017 is uit en we zijn er trots op!

In dit nummer geven we je inspiratie voor avontuurlijke plekken en activiteiten dichtbij huis en ver weg. Redacteur Jurgen, een fervent mountainbiker, somt op waar je deze herfst moet zijn in eigen land voor singletracks met dat tikkeltje extra. We geven tips voor een winters gezinsavontuur in eigen land en over de grens, en vertellen hoe je jezelf droog houdt in een regen- of sneeuwbui. Al blijven we natuurlijk ook fan van het macroavontuur. Stoer aan een ijswand hangen of gewapend met een slee op zoek naar het noorderlicht… laat de uitdaging maar komen! Dit magazine heet namelijk niet voor niets Far Out.

De outdoorgids is vanaf begin oktober beschikbaar in sport- en outdoorwinkels, klimzalen en surfclubs, bars, restaurants en op evenementen. Hier een lijst met alle afhaalpunten in België. Of vraag ernaar in je favoriete outdoorwinkel!

Krijg je Far Out liever thuis in je bus of wil je hem iemand cadeau doen? Dat kan ook. Het enige dat we daarvoor aanrekenen, zijn de verzendings- en handlingskosten.

Stort voor een zending in België 7,42 euro en voor een zending naar Nederland 9,83 euro op onderstaande gegevens. Zet in de mededeling duidelijk de naam en adres van de bestemmeling. Een keer per week sturen we de gidsen de deur uit.

Bank Belfius
Bic: GK CC BEBB
Iban: BE77 0689 0522 4942


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijftien − 9 =