Home Featured In de kijker: Lowa Locarno GTX Lo wandelschoen

In de kijker: Lowa Locarno GTX Lo wandelschoen

0
In de kijker: Lowa Locarno GTX Lo wandelschoen

Een onmiskenbare trend bij zowat alle fabrikanten van outdoorschoenen is ongetwijfeld de steeds dunnere grens tussen urban lifestyle en outdoor. Technische schoenen waar je zowel letterlijk als figuurlijk mee buiten kan komen dus. En daar is de nieuwe Lowa Locarno GTX Lo wandelschoen een schoolvoorbeeld van.

Wandelschoenen zijn per definitie niet noodzakelijkerwijs geschikt voor alledaags gebruik, maar toch zie je er op reis en in de stad steeds meer mensen op rondlopen. Wat vroeger inflexibel en overambitieus werd gevonden, is in het tijdperk van de urban lifestyle haast normaal.

LOWA-310812 0751-LOCARNOGTXLODe nieuwe Lowa Locarno GTX Lo wandelschoen combineert alle functionaliteiten van een wandelschoen met een casual look, waardoor deze ook de kloof tussen urban, lifestyle en outdoor overbrugt.

Gestempeld leer, een waterdichte voering, een nieuw ontworpen Lowa Monowrap-constructie en een extra duurzame DynaPU-demping zorgen voor een casual look, maar maken de schoen tevens geschikt voor spontaan outdoorgebruik.

Voor wie Lowa nog niet kent: Lowa schoenen zijn geesteskindjes van schoenmaker Lorenz Wagner, die zich in de jaren twintig van de vorige eeuw specialiseerde in hoogwaardige wandelschoenen voor bergtochten. Ondertussen is het gamma uitgebreid met onder andere trekking- en allterrainmodellen voor volwassenen en kids. Comfort, kwaliteit en pasvorm staan tot op vandaag voorop.

Innovatie is en blijft natuurlijk belangrijk en dat maakt dat Lowa schoenen net iets meer bieden dan een standaard schoen. Zo zorgt het Lowa klimaatsysteem ervoor dat transpiratievocht makkelijk naar buiten wordt getransporteerd. En in analogie met de natuurlijke stand van het been, is de hiel van de schoen in een hoek van 2 graden gesteld. Zo vertrek je perfect voorbereid op elke wandeltocht.

Om aan een variatie van smaken en looks tegemoet te komen is de Lowa Locarno GTX Lo wandelschoen verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor dames en heren, en dat niet alleen in deze lage, maar ook in een mid-uitvoering. Richtprijs: vanaf € 159,95.

www.lowa.be


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

2 × vijf =