De 5 favoriete outdoorbestemmingen van KrisKras

De 5 favoriete outdoorbestemmingen van KrisKras
Peru (c) KrisKras

‘Waarheen, waarheen?’, luidt de hamvraag van de onvermoeibare buitenavonturier, waarop het aanbod van KrisKras ongetwijfeld een antwoord weet te bieden. Nadat je afgelopen jaar natuurlijk al kon lezen over een aantal topreizen die KrisKras aanbood hebben we hier de favoriete outdoorbestemmingen van KrisKras voor 2018.

De favoriete outdoorbestemmingen van KrisKras

  • De Lechweg in de Oostenrijk Alpen, een pure wandelreis (met bagagetransport) van zeven dagen langs de turkooizen Lechrivier. Goed voor 125 kilometer doorheen prachtige natuur en plaatjes van vergezichten. Reisdata: 6 tot 14 juli.
  • Het laatste stukje ongerept Europa vind je in Albanië. Tijdens deze rondreis kom je oog in oog te staan met adembenemede berglandschappen, een azuurblauwe zee, diepblauwe meren en… de ontzettend gastvrije bevolking. Reisdata: 9 tot 27 juli.
  • Geesten van de Inca’s reis je achterna in het kleurrijke Peru. Een andere wereld, doordrongen van geheimen en mystiek, maar ook met ontzagwekkende vergezichten en oneindig veel trekkingmogelijkheden. Reisdata: 3 tot 25 september.
  • Deze sportieve kampeertocht in de Gorges du Tarn, in Frankrijk, zal je nog lang heugen! Echt iets voor actievelingen. Op het programma: kamperen, wandelen, kajakken, af en toe doorbijten, maar vooral genieten. Reisdata: 15 tot 26 juli.
  • Je moet het niet altijd ver zoeken, getuige KrisKras’ nieuwe reis ‘Met de fiets dwars door België’. In een klein, maar joviaal peloton leg je 383, meestal autovrije kilometers af in acht dagen, van Oostende tot Aarlen. Reisdata: 6 tot 13 juli.

Meer details alsook het volledige aanbod vind je op www.kriskras.be.

Duurzaam eropuit

KrisKras organiseert groepsreizen, weekends en dagtrips voor 18- tot 30-jarigen, zowel aan het andere eind van de wereld als in eigen land of net over de grens. Duurzaamheid is de rode draad doorheen de werking van KrisKras, voor, tijdens en na je reis. Een kantoor dat gebruikmaakt van 100% groene energie, een duurzaamheidscalculator voor elke reis, de Happy Planet-tool… Het zijn maar enkele van de tientallen initiatieven die KrisKras elk jaar neemt.