Home Nieuws Outdoormix Festival 2018

Outdoormix Festival 2018

0
Outdoormix Festival 2018

Liefhebbers van alles wat met buitensport te maken heeft kunnen hun hart ophalen tijdens het Outdoormix Festival 2018. De bezoekersaantallen nemen al jaren op rij toe waardoor er dus ook ieder jaar weer meer te beleven is voor outdoorfanaten. Tijdens de zesde editie van het Outdoormix Festival, van 18 tot 21 mei, worden meer dan 100.000 bezoekers verwacht in  Embrun (aan het meer van Serre-Ponçon, Hautes-Alpes). Tijdens het Outdoormix Festival presenteren meer dan 50 merken hun nieuwe producten en belevingen aan de bezoekers en kun je ook nog eens deelnemen aan allerlei gratis clinics en workshops.

Tekst: Anton De Groot

Outdoormix Festival 2018

Van freestyle kayaken tot paragliden en van rotsklimmen tot suppen…  zo’n beetje alles wat je kunt bedenken op het vlak van outdoor sporten is te beleven in Embrun. Als beginner kun je je oriënteren in diverse sporten en natuurlijk ook de eerste ervaringen opdoen tijdens het ruime aanbod aan clinics en workshops. Je ogen geef je de kost bij de demonstraties, waaronder bijvoorbeeld Parapente freestyle demo’s. Er wordt natuurlijk ook gestreden om de prijzen. Ruim 600 atleten uit meer dan 23 landen hebben zich inmiddels ingeschreven voor de wedstrijden. Zo wordt er onder andere gestreden tijdens het Europees Kampioenschap freestyle kayak, het Frans Kampioenschap trickline en het Europees Kampioenschap River SUP.

Na inspanning komt ontspanning

Ontspannen is geen probleem tijdens het Outdoormix Festival 2018. Het grootste muzikale event van de zuidelijke Franse Alpen biedt volop entertainment. Genieten van sfeervolle muziek aan de oevers van een meer, in een natuurlijke omgeving kost je geen enkele moeite. De line-up bestaat uit een mix van lokale muzikanten maar er zijn ook heel wat internationale artiesten te bewonderen, waaronder Patrice, Puppetmastaz en Hightone. Voor meer informatie over het event, het complete programma of het reserveren van tickets en overnachtingen kun je uiteraard terecht op de website van het Outdoormix Festival

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

9 + 4 =