WIN tickets Hago Limburgs Mooiste! 5×2 startbewijzen voor fiets of MTB

Hago Limburgs Mooiste

In het weekend van 25, 26 en 27 mei staat het fietsevent van Limburg op het programma: Hago Limburgs Mooiste. De vertrekplaats van dit populaire racefiets- en MTB-event is op slechts 126 km van Antwerpen, te midden het Zuid-Limburgse (NL) heuvellandschap. Far Out geeft maar liefst 5 x 2 startbewijzen weg ter waarde van 70 euro. Zelf zijn we dat weekend ook van de partij.

WIN tickets Hago Limburgs Mooiste!
Wat moet je doen om 2 startbewijzen te winnen?

1. Beantwoord de volgende vraag.

Welke toertocht reed team Far Out vorig jaar tijdens Hago Limburgs Mooiste? 
Tip: het antwoord vind je in het verslag van team Far Out van de editie van 2017.

2. Kies welke toertocht of MTB-tocht je wil maken.

Je hebt de keuze uit acht toertochten voor op de racefiets van 70 tot 225 km en drie mountainbiketochten van 45 tot 105 km. Het volledige overzicht vind je hier. Geef soort fiets (race of MTB) en gekozen afstand door. Let op: de toertocht Limburgs Mooiste zelf is op zaterdag 26 mei. Op zondag vinden de loopevents plaats.

3. Stuur het antwoordformulier hieronder ingevuld terug voor maandag 30 april 2018.

Enkel complete inzendingen met het correcte antwoord op vraag 1 komen in aanmerking. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op dinsdag 1 mei 2018. De start- en finishlocatie: Parkstad Limburg Theater Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein 145 (Schouwburgplein) – 6411 AS Heerlen. Familie en vrienden kunnen zich uiteraard ook nog inschrijven.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Koop lokaal