Home Deuter In de kijker: Deuter Futura Pro 36 wandelrugzak (dames 34SL)

In de kijker: Deuter Futura Pro 36 wandelrugzak (dames 34SL)

0
In de kijker: Deuter Futura Pro 36 wandelrugzak (dames 34SL)

Wie Deuter zegt, zegt Futura. De Futura-wandelrugzakken met Aircomfort-systeem zijn al sinds 1998 enorm geliefd. Tegenwoordig is de Futura verkrijgbaar in verschillende formaten en daarnaast als Pro, SL, EL en Vario-uitvoering. Nieuw is de Deuter Futura Pro 36 wandelrugzak (34SL voor de dames). Een ideale rugzak voor meerdaagse tochten.

Compact en toch verrassend ruim. Daardoor is de nieuwe Deuter Futura Pro 36 wandelrugzak het perfecte maatje voor trekkings en langere wandeltochten. Het nieuwe, ergonomische Aircomfort Sensic Mesh rugsysteem en de stevige gestoffeerde constructie zorgen voor een optimale ventilatie, een hoog comfort en maakt dat de je de rugzak helemaal naar wens kan instellen. De gepolsterde heupriem met Agile Variflex-heupvinnen verdeelt het gewicht en volgt je bewegingen. Zo lijkt je rugzak minder zwaar en blijf je altijd in balans.

Deuter Futura Pro 36 wandelrugzakDe rugzak is gemaakt van scheurvrij 600 den polyestergaren en kreeg een dikke PU coating. Een opening aan boven- en onderzijde, het bodemvak met wegritsbare tussenbodem, handige buitenvakken, een vak voor natte spullen, regenhoes en praktische lussen voor bijvoorbeeld wandelstokken maken het plaatje compleet.

De Deuter Futura Pro 36 wandelrugzak is ook beschikbaar in een speciale damesuitvoering, de Futura Pro 34 SL. Deze is volledig aangepast naar de anatomie van een vrouw, voor een optimaal draagcomfort. Beide modellen zijn compatibel met een hydratatiesysteem.

Deuter Futura Pro 36 wandelrugzak

  • Gewicht: 1580 g
  • Volume: 36 liter
  • Maat: 70 / 28 / 24 (H x B x D) cm
  • Prijs: € 169,95
  • www.deuter.be

Een paar reacties van Deuter-gebruikers?

Deuter, Caroline NantkeCaroline Nantke is grafisch ontwerpster, fietsmodel en rijcoach. Ze is al tien jaar aan Deuter verbonden, en niet alleen door verschillende fotoshoots. Ze is overtuigd van de Deuter SL-lijn en is loyaal aan het talloze Deuter rugzakken, of het nu gaat om de Attack, Futura, Speed Lite of een daypack. “Voor mij gaat het niet om hoogtemeters of calorieën. Het gaat om een geweldige dag buiten doorbrengen met de mensen waar ik om geef. Het maakt me niet uit of ik op m’n fiets zit of aan het wandelen ben. Deze bijzondere momenten moeten niet verstoord worden door het verkeerde materiaal. Met Deuter weet ik dat ik een uitstekend draagcomfort krijg, een perfecte pasvorm en verfijnde functionaliteiten. Voor vrouwen, uiteraard.”

Deuter, Daniel BurkleDaniel Bürkle is key account manager. In zijn hart is hij een alpinist, freerider en ski-instructeur. Wat hem met Deuter verbindt, is de liefde voor sport en passie en ambitie om te blijven verbeteren. “In het leven doe ik alleen dingen waar ik volledig achter sta. Zowel in sport als in mijn werk. En dat is precies waarom ik van Deuter hou. Passie, ervaring en expertise, je voelt het gewoon in hun producten. Op deze manier kan ik mijn sportieve doelen bereiken, geweldige momenten in de bergen beleven en me concentreren op wat echt belangrijk is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

2 × vijf =