Win 1 van 10 paar Teva Hurricane XLT2 outdoorsandalen!

Teva Hurricane XLT2 outdoorsandalen

“Do you live in a shoe, or do you exist in a Teva?”, kon je in 1993 in Rolling Stone Magazine lezen. Een vraag die menig buitenavonturier zich al lang niet meer stelt. Teva sandalen zijn waterproof, praktisch en licht, bieden veel steun, zitten super comfortabel en bestaan in allerlei hippe kleuren, patronen en modellen. Fijn nieuws dus dat we 10 paar Teva Hurricane XLT2 outdoorsandalen mogen weggeven!

Teva Hurricane XLT2Teva Hurricane XLT2 outdoorsandalen zijn buitensandalen zonder kapsones: functioneel en onverwoestbaar, geschikt voor een scala aan buitenactiviteiten. Of je nu het bos in trekt of een festivalweide opzoekt, gaat backpacken of een strandwandeling maakt.

De XLT2 bouwt verder op de iconische Hurricane XLT. De voering in de hielbandjes maken de sandaal nog comfortabeler en de nieuwe, robuuste zool biedt een nog betere grip. Met de gemakkelijke klittenbandsluiting trek je deze schoen snel aan en uit, en pas je de pasvorm snel en perfect af.

Hoe kan ik een paar Teva Hurricane XLT2 outdoorsandalen winnen?

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
    Hoe noemde de bedenker van de nu wereldberoemde outdoorsandaal, zijn allereerste prototype?
    Tip: het antwoord vind je op de merkenpagina van Teva.
  2. Surf naar de website van Teva en kies je drie favoriete kleuren van de Hurricane XLT2 voor dames of voor heren. Als je wint en je eerste keuze is niet op voorraad in jouw maat, dan bezorgen we je keuze 2 of 3. Vergeet ook je schoenmaat niet op te geven.
  3. Stuur ons het antwoord op vraag 1 en 2 via het online wedstrijdformulier hieronder vóór maandag 14 mei 2018 (*). Een onschuldige hand trekt maandag 14 mei de winnaars en maakt deze op dinsdag 15 mei 2018 bekend.
[contact-form-7 404 "Not Found"]