Win een Klean Kanteen drinkbus Reflect 27oz (rvs/bamboo)

Klean Kanteen drinkbus Reflect rect

Veel kleine stapjes maken al snel een groot verschil! In kader van Mei Plasticvrij kunnen we dan ook geen betere winactie bedenken dan deze van Klean Kanteen. Waag je kans en win een Klean Kanteen drinkbus. We mogen drie 800 ml-flessen weggeven.

En niet zomaar een Klean Kanteen drinkbus natuurlijk. De Reflect is een waterfles van rvs (roestvrij staal), met een dop van duurzaam bamboo en een siliconen verzegeling. Helemaal vrij van plastic dus.

100% lekvrij, 0% plastic

Net als met elke Klean Kanteen bespaar je een hoop plastic afval door geen wegwerpflessen te gebruiken. De 100% lekvrije stalen/bamboo dop vervangt de gebruikelijke (deels)plastic varianten. Geen lak is ook een duurzamere keuze (een ander alternatief is een fles met een Klean Coat van Klean Kanteen), bovendien blijft je fles daarmee oneindig lang mooi.

Het logo is op de fles gelaserd, ook daar komt dus geen spatje verf of inkt aan te pas. En omdat de fles van rvs is, bevat ze geen BPA, weekmakers, lood of andere ongezonde stoffen, en komt er geen vies geurtje of smaakje aan te zitten. Tenzij je de drinkbus niet wast natuurlijk, maar gelukkig is reinigen dankzij de brede opening een fluitje van een cent (ook handig om met ijsblokjes te vullen). De fles mag zelfs in de vaatwasser (de dop niet).

Op Farout.be vind je nog enkele extra tips om je eigen plastic afval te verminderen. Of doe mee aan de Plogging Dag op 21 mei!

Hoe kan ik een Klean Kanteen drinkbus Reflect winnen?

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
   Hoeveel plastic waterflessen worden er wereldwijd elke minuut verkocht?
   Tip: het antwoord vind je bij de Plasticvrije Tips op de website van Mei Plasticvrij.
  2. Stuur ons het antwoord op vraag 1 via het online wedstrijdformulier hieronder vóór maandag 21 mei 2018 (*).
  3. Een onschuldige hand trekt maandag 21 mei de winnaars en maakt deze op dinsdag 22 mei 2018 bekend.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.