Win de laatste tickets voor de Boslandtrail!

tickets Boslandtrail september

In voor een wandel- of trailrunuitdaging van 50 of zelfs 100 kilometer? Het laatste weekend van september vindt de eerste editie van Boslandtrail plaats. De kortere afstand (een nachttrail) is reeds uitverkocht, maar Far Out heeft nog vijf tickets kunnen bemachtigen: drie individuele tickets en een duoticket voor een afstand naar keuze. Waag je kans!

De Boslandtrail is een fantastisch mooie trail voor recreatieve en ervaren trailrunners en wandelaars. Het traject loopt door het grootste bos van Vlaanderen, dwars doorheen de bosgebieden, natuurdomeinen en natuurreservaten van Lommel, Hechtel-Eksel, Overpelt en Peer. Onderweg zijn niet alleen bossen, maar ook prachtige heiden en vennen je deel. Zeker in de herfst is dit een van de mooiste gebieden waar je ooit doorheen zal lopen.

Op zaterdag 29 september staan de 50 en 100 km op het programma, op zondag zijn er kortere afstanden voor iedereen. De deelnemers van de 100 km vertrekken zaterdag om 11 uur. Vervolgens wordt de weide klaargemaakt voor Bosland-sound, waar lokale bandjes en muzikanten supporters en deelnemers van de 50 km nachttrail opwarmen. Die laatsten staan klaar in de startblokken om 21.30 uur. Op zondag wordt de weide klaargemaakt om iedereen te verwelkomen en is er entertainment voor jong en oud.

WIN gratis deelnemersticket voor de Boslandtrail!

Meedoen aan de wedstrijd is simpel:

1. Beantwoord de volgende vraag.
Welke stad zal pas vanaf 2018 officieel deel uitmaken van Bosland: Lommel, Hechtel-Eksel, Overpelt of Peer?
Tip: het antwoord vind je op het einde van het 30 sec filmpje onderaan in het artikel met de aankondiging. Het filmpje geeft je meteen ook een eerste impressie van het gebied.

2. Kies welke tocht je wil maken.
Je hebt de keuze uit een individueel ticket of een duoticket voor een afstand naar keuze (de nachttrail van 50 km met start zaterdag 29 september om 21.30 uur, of de 100 km die dezelfde zaterdag reeds om 11 uur start). Meer info over de tochten vind je hier. Laat ons weten welke afstand je verkiest en of je alleen loopt of liever deelneemt als team.

3. Stuur het antwoordformulier hieronder ingevuld terug voor maandag 18 mei 2018.
Enkel complete inzendingen, met het correcte antwoord op vraag 1 komen in aanmerking. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op dinsdag 19 mei 2018.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.