Home Anders Outdoor Actie en avontuur in de Alpen met jongerenreisorganisatie KrisKras

Actie en avontuur in de Alpen met jongerenreisorganisatie KrisKras

0
Actie en avontuur in de Alpen met jongerenreisorganisatie KrisKras

Wie graag het avontuur opzoekt, zit in de Alpen altijd goed. Maar welke Alpen? We vroegen reisorganisator KrisKras om ideeën en kampen meteen met een luxeprobleem: welke bestemming moeten we kiezen?

Albanese Alpen met Kriskras

Een ongerept stukje Europa? Dan moet je in de Albanese Alpen zijn. Op deze 19-daagse ontdekkingsreis door Albanië breng je vijf dagen door in de Albanese Alpen. Dat betekent wandelen langs bergrivieren en door bossen in een nauwelijks bevolkt gebied.
Data: 8 – 26 juli

Franse Alpen met KrisKrasDe vertrouwde Franse Alpen tonen zich van hun meest avontuurlijke kant tijdens deze tiendaagse actieve kampeertocht, inclusief een vierdaagse huttentocht en een dag rotsklimmen. Een adrenalinetrip voor sportievelingen zonder hoogtevrees.
Data: 5 – 14 augustus

Julische Alpen, Slovenië met KrisKrasMinder bekend, maar snel bemind zijn de Julische Alpen in Slovenië. Deze natuurvakantie draait rond buitensporten. Je telt de haardspelbochten van de Vršič-bergpas, kampeert nabij de Soča-rivier, verkent de Tolmin-kloof, kruipt door een mijnschacht en springt in een meer.
Data: 9 – 22 augustus

Italiaanse Dolomieten met KrisKrasSportief plezier vind je in de Italiaanse Dolomieten. Reken op wandelingen langs en over machtige bergtoppen, een dag mountainbiken door de Duron-vallei en geniet van het zicht op het Sella-massief vanaf de koningin van de Dolomieten: de Marmolada… Zalig!
Data: 10 – 17 augustus

Oostenrijkse Lechweg met KrisKras

Wie houdt van een pure wandelreis raden we de Oostenrijkse Lechweg aan. 125 km lang volg je de turkooizen Lechrivier, door prachtige natuur en langs plaatjes van vergezichten. Bagagetransport is voorzien. Een behoorlijke afstand, die (gelukkig) grotendeels bergaf gaat.
Data: 16 – 25 augustus

Wist je dat?

  • KrisKras in 2019 haar 25ste verjaardag viert? De organisatie was toen pionier op het vlak van duurzame groepsreizen en wil dit ook blijven. In het kader van het feestjaar lanceert KrisKras o.a. een aanbod specifiek voor 18-24-jarigen. Zie kriskras.be/kriskras/18-24-jaar.
  • KrisKras ook altijd reisbegeleiders zoekt, voor alle types reizen? Er is tweemaal per jaar een opleiding, 1x een volledige week en 1 x drie weekends. Interesse? Stel je kandidaat voor de eerstkomende opleiding. Dat kan nog tot 12 mei. Meer info: kriskras.be/kriskras/opleiding-reisbegeleider.

Lees ook: het logboek van reisbegeleidster Heleen


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

20 + achttien =