Home Merken WIN een Kota Expedition 35l rugzak van Regatta!

WIN een Kota Expedition 35l rugzak van Regatta!

0
WIN een Kota Expedition 35l rugzak van Regatta!

Dol op buitenavonturen? Dan kan je niet zonder een betrouwbare rugzak die je door weer en wind vergezelt. De Regatta Kota Expedition 35l (t.w.v. € 87,50) waarvan we van Regatta twee exemplaren mogen weggeven is ideaal. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Win Kota Expedition 35l rugzak van RegattaWIN de Kota Expedition 35l rugzak van Regatta

De Kota Expedition 35l rugzak van Regatta met waterreservoir is gemaakt van een slijtvaste ripstopstof met interne onderdelen van aluminium voor extra ondersteuning. Met meerdere zakken en compartimenten met rits plus een ketting om helmen en wandelstokken aan te bevestigen kan je hem voor heel uiteenlopende doeleinden gebruiken.

Handige extra’s zijn bijvoorbeeld de afneembare regenhoes, glijdende borstriem, de stevige pockets aan de zijkant voor een waterfles, het hydratatiecompartiment voor wie de voorkeur geeft aan een drinkzak, een klip voor je sleutels, wandelstokhouders, etc. De afmeting (59 x 28 x 21 cm) en inhoud (35l) maken de rugzak ideaal voor uitdagende dagtochten of kortere trekkings van hut naar hut (waarbij je zelf geen tent of slaapmateriaal hoeft mee te nemen).

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Wat is de familienaam van de oprichter, Lionel, die vandaag nog steeds samen met dochter Joanne en zoon Keith aan het roer van dit familiebedrijf staat?
 
Tip: Het antwoord vind je op de merkenpagina van Regatta op onze site.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 13 mei 2019 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 14 mei 2019 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/RegattaOutdoors

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twee × vier =