WIN deze vrolijke TEVA Original Universal outdoorsandalen

WIN deze vrolijke TEVA Original Universal outdoorsandalen - We geven 6 paar weg!

Eindelijk weer naar buiten?! Haal je Teva-sandalen boven en ga op avontuur in je eigen achtertuin! Je oude paar versleten of nog geen Teva’s in de kast? Waag dan je kans. Van Teva mogen we namelijk zes paar van deze supervrolijke Teva Original Universal-outdoorsandalen t.w.v. € 50 weggeven (3 paar voor dames en 3 paar voor heren). Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

Win TEVA Original Universal outdoorsandalen!

De Teva Original gaat terug naar de sandaal die jaren geleden door de riviergids in de Grand Canyon werd bedacht. Deze klassieker, verkrijgbaar in een scala aan uitvoeringen en kleuren, waaronder deze vrolijke zomerse, is speciaal gemaakt voor de casual avonturier. Traditiegetrouw is de sandaal voorzien van Teva’s sneldrogende nylon bandjes met klittenband sluiting, voor een perfecte pasvorm, en een voorgevormd EVA-voetbed, voor een goede demping. Nieuw: sinds 2020 zijn de iconische bandjes van Teva voor 100% gemaakt van gerecycleerd plastic. Dat zijn meer dan negen miljoen plastic flessen minder op de afvalhoop!

Het model dat we mogen weggeven is de Teva Original Universal:

  • Sneldrogende bandjes gemaakt van 100% gerecycleerd plastic met traceerbaar polyester Repreve-garen van Unifi; dankzij deze sandalen hoeven er 4 plastic flessen minder bij het afval!
  • Met de gemakkelijke klittenbandsluiting trek je hem snel en gemakkelijk aan en uit, en kun je de pasvorm perfect afstellen.
  • Het robuust EVA-voetbed biedt extra comfort, zodat je deze Teva de hele dag kunt dragen. De rubberen buitenzool zorgt voor slijtvastheid en grip.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Hoeveel kilometer garen kan er worden gesponnen van 172 ton versnipperde plastic flessen?
Tip: Het antwoord vind je op de ‘sustainability’-pagina van Teva.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1, je schoenmaat en je gegevens vóór maandag 25 mei 2020 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je schoenmaat, naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 25 mei de winnaars en maakt deze op dinsdag 26 mei 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/Teva

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.