Home Fjällräven Livestream Fjällräven Classic TV start vandaag!

Livestream Fjällräven Classic TV start vandaag!

0
Livestream Fjällräven Classic TV start vandaag!

De Fjällräven Classic is meer dan een trekking, het is een outdoorfeestje georganiseerd door het Zweedse outdoormerk Fjällräven dat elk jaar duizenden wandelaars trekt. Jammer genoeg heeft Fjällräven alle edities moeten uitstellen. In plaats daarvan lanceert het merk een nieuw online wandelinitiatief: Fjällräven Classic TV. De livestream start vandaag in Duitsland. Tune in!

De Fjällräven Classic is van oorsprong een Zweeds wandelevent. Ondertussen vinden er elk jaar over de hele wereld edities plaats, in Zweden, Denemarken, Duitsland, het VK en aan de andere kant van de aardbol in de VS, Korea, China en Hongkong.

Verken de aardbol

De Zweedse editie is met 110 km nog steeds de langste, maar de andere events zijn zeker gene walk in the park. Je moet ook zelf al je spullen dragen, inclusief slaapzak en tent. Een echte trekking dus, , waar menigeen zelfs jaren later nog met een warm hart aan terugdenkt. Onze redactrice Kathelijne nam er twee jaar geleden aan deel (lees hier haar verslag) en droomt er nog steeds van weg. 

Fjällräven Classic TV

Door de huidige corona-restricties zijn alle Classics momenteen jammer genoeg uitgesteld. Om fans niet te hard op hun honger te doen zitten, lanceert Fjällräven nu een nieuw trekkinginitiatief: Fjällräven Classic TV. Deze livestream volgt een hiker zoals jij en ik op de trail van de Classic in Duitsland, in realtime, en vanuit het oogpunt van de hiker. Dit gedurende de drie dagen dat de trekking duurt.

Verbluffend mooie Allgäuregio

Samen ontdek je de verbluffend mooie voor-Alpen van de Allgäuregio in Duitsland. De route is 57 kilometer lang en kronkelt door het scenische landschap over velden en door bossen, langs steile bergwanden en bergmeren. Je kan aanhaken voor om een moment weg te dromen of ‘meedoen’ aan de hele trek.

Je kan de livestream vanaf vandaag volgen! Tune in:

Up next: Denemarken!

De tweede aflevering volgt een trekker op de trail van de Fjällräven Classic in Denemarken van 1 tot 4 juli 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijftien − 8 =