Voor elk avontuur in je buurt een Teva

Voor elk avontuur in je buurt een Teva

Onze eigen Teva’s hebben ons al naar alle uithoeken van de wereld gebracht, van de jungle in Guatemala, tot diepe kloven in Australië en bergtoppen in de Alpen. Nog zeker de komende maanden mikken we op avontuur in onze spreekwoordelijke achtertuin: de Lage Landen. Ook voor elk avontuur in je buurt is er een Teva…

Voor elk avontuur in je buurt een Teva

De ‘original’:
Original Universal

De Teva Original gaat terug naar… de original, die jaren geleden door een riviergids in de Grand Canyon werd bedacht. Deze klassieker, verkrijgbaar in een scala aan uitvoeringen en kleuren, is speciaal gemaakt voor de casual avonturier.

Traditiegetrouw is de sandaal voorzien van Teva’s sneldrogende nylon bandjes met klittenband sluiting, voor een perfecte pasvorm, en een voorgevormd EVA-voetbed, voor een goede demping. Sinds 2020 zijn de iconische bandjes van Teva voor 100% gemaakt van gerecycleerd plastic. Dat zijn meer dan negen miljoen plastic flessen minder op de afvalhoop!

De actieveling bij uitstek:
Hurricane XLT2

Teva Hurricane XLT2 outdoorsandalen zijn buitensandalen zonder kapsones: functioneel en onverwoestbaar, geschikt voor een scala aan buitenactiviteiten. Of je nu het bos in trekt of een festivalweide opzoekt, gaat backpacken of een strandwandeling maakt.

De XLT2 bouwt verder op de iconische Hurricane XLT en combineert in feite het beste van twee werelden. De voering in de hielbandjes maken de sandaal nog comfortabeler en de nieuwe, robuuste zool biedt een nog betere grip. Met de gemakkelijke klittenbandsluiting trek je deze schoen snel aan en uit, en pas je de pasvorm snel en perfect af.

Glamping en leisureathletics:
de Midform of Flatform Universal

De Flatform houdt het midden tussen een buitensandaal en een hippe sandaal waar je net zo makkelijk de stadsjungle mee in trekt. Qua uitvoering kan je kiezen tussen allerlei funky zomerse uitvoeringen of de meer outdoorsy en upcycle varianten.

De Midform zit met een zool van 3,2 cm, net hoog genoeg, precies tussen de Flatform Universal en de klassieke Original Universal in, waarmee hij een frisse, ingetogen uitvoering is van de uitgesproken Flatform plateauzool.

Inspiratie nodig? Check de Teva fotogalerij! Stuur ons gerust een foto van JOUW Teva-avontuur! Dan voegen we hem aan de gallery toe.