Home Featured WIN deze hoofdlamp IKO Core van PETZL

WIN deze hoofdlamp IKO Core van PETZL

0
WIN deze hoofdlamp IKO Core van PETZL
(c) PETZL, Stef Cande

De dagen worden steeds donkerder. Wil je er ‘na de uren’ nog op uit, dan zal je een extra accessoire aan je loop-, fiets- of wandeluitrusting moeten toevoegen. Goed nieuws dat we van PETZL een IKO Core hoofdlamp mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig, dus waag je kans!

Performance, ergonomie, comfort, betrouwbaarheid… In het ontwerp van de IKO Core hoofdlamp van Petzl is met alles rekening gehouden. En Petzl zou zijn naam als pionier natuurlijk niet waarmaken als elk detail niet tot in de puntjes zou zijn uitgewerkt. Eigenlijk is het bizar hoeveel slimmigheden er in zo’n klein lampje zijn verwerkt.

Win een Petzl IKO Core hoofdlamp

De IKO Core hoofdlamp van Petzl is een erg lichte, veelzijdige, oplaadbare hoofdlamp met een lichtopbrengst van 500 lumen. De slanke hoofdband sluit perfect aan en is zo licht dat je hem bijna niet voelt zitten. Ook de body van de lamp is zeer slank.

Standaard komt de IKO Core hoofdlamp van Petzl met een dunne oplaadbare 1250 mAh batterij die perfect bij het slanke design past. De USB-oplaadkabel kan je rechstreeks in de accu steken, zodat je geen extra accessoires nodig hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om de lamp te gebruiken met drie AAA batterijen.

Veelzijdig is de IKO Core ook. Je kan er zelfs een tafellampje van maken! Lees onze uitgebreide bespreking van de Petzl IKO Core hoofdlamp hier.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Wie was de vader van de moderne speleologie?
Tip: het antwoord vind je in ons artikel over 50 jaar Petzl.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1, het gekozen model en je gegevens vóór maandag 16 november 2020 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 16 november de winnaar en maakt deze op dinsdag 17 november 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/Petzl

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

7 + 18 =