Home Merken WIN WIN WIN! Een rugzak van Osprey t.w.v. € 150!

WIN WIN WIN! Een rugzak van Osprey t.w.v. € 150!

0
WIN WIN WIN! Een rugzak van Osprey t.w.v. € 150!

Far Out geeft via haar Instagram-account twee rugzakken van Osprey weg ter waarde van elk € 150, één voor dames en één voor heren. Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een Instagram account. Dus waag je kans!

Win een rugzak van Osprey t.w.v. € 150!

Dat Osprey fantastische rugzakken maakt, wisten we al langer. Zowel qua kwaliteit als qua pasvorm gooien de rugzakken hoge ogen. Fijn nieuws dus dat we twee rugzakken mogen weggeven.

1 Osprey Talon 33 voor heren

Het model dat we voor heren hebben gereserveerd is de Osprey Talon 33. Deze veelzijdige en lichtgewicht rugzak heeft een inhoud van 33 liter, wat voldoende is voor een wandeling of tocht van enkele dagen. De stof is Bluesign-gecertificeerd gerecycleerd robic nylon. Het rugsysteem is verstelbaar en voorzien van AirScape-technologie voor een optimale luchtcirculatie.

1 Osprey Tempest 30 voor dames

Een gelukkige dame wacht dan weer de Osprey Tempest 30. De pasvorm is goed uitgekiend, waardoor de rugzak bijvoorbeeld niet gaat knellen ter hoogte van de heupen of de borst. De stof is net als bij de Talon Bluesign-gecertificeerd gerecycleerd robic nylon. En ook deze rugzak heeft een verstelbaar AirScape-rugsysteem. Aan de voorzijde zit een mesh zak van stretchmateriaal waar je bv. natte spullen of dingen die je snel bij de hand wil hebben kan wegstoppen.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

Onze winactie loopt van maandag 12 april t/m zondag 18 april 2021. Je kan enkel meedoen via Instagram. Volg gewoon de onderstaande stappen.

  1. Volg Far Out (farout.be)
  2. Volg Osprey Europe (ospreyeurope)
  3. Tag een vriend of vriendin met wie je een lange wandeling wil maken
  4. Voeg de hashtag #faroutgreatoutdoors toe aan je comment of bericht

De winnaar maken we uiterlijk 20 april via onze kanalen bekend.

Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

een × 5 =