Home Featured Vaude gespot in het Hoge Noorden met Annemie Struyf

Vaude gespot in het Hoge Noorden met Annemie Struyf

0
Vaude gespot in het Hoge Noorden met Annemie Struyf
Annemie Struyf (c) Thierry Van Vreckem

Dat je in het Hoge Noorden maar beter goed gekleed naar buiten gaat, spreekt voor zich. Waar wij niet konden naast kijken, waren Annemie Struyf haar comfortabele en weerwaardige outfits van Vaude in verschillende van de afleveringen. In het artikel ‘De bucketlist van Annemie Struyf‘ vertelt Annemie ons over haar favoriete natuurbelevenissen.

De kleren maken de buitenvrouw

Van warm naar warmst

Moja IV T-Shirt

Aangenaam T-shirt voor modern dagelijks gebruik in de stad met een wijde kraag en licht overlappende schouders. De stof – puur GOTS gecertificeerd organisch katoen – is superzacht en onderhoudsvriendelijk. Het T-shirt heeft een losse snit. Echt een feelgood-kledingstuk voor dagelijkse gebruik op zomerse dagen. Prijs: € 37.
 
 

Skomer Hooded Jacket

Onderhoudsvriendelijk, lekker warm en modern fleecejack. Geschikt voor wandelingen en lange uitstapjes op koele, frisse dagen. Optisch is het Women’s Skomer Hooded Jacket een blikvanger met mooie gebreide look aan de buitenzijde, daarbij heerlijk aangenaam en isolerend. Een verstelbare capuchon voor warme oren en een winddichte frontritssluiting completeren het totaalpakket. Prijs: € 140.

 

Women’s Västeras Coat III

Zalig warme jas van wolmix voor modern dagelijks gebruik, deels van duurzame grondstoffen en onder eerlijke omstandigheden geproduceerd. Is natuurlijk mooi. Valt recht en heeft een ingebreid kleurverloop aan de buitenkant. Een feel good-stuk van milieuvriendelijke materialen, optimaal verwarmend bij het wisselen van de seizoenen tot aan de winter toe, met steekzakken aan de zijkant en modieuze capuchon. Prijs: € 320.
 
 

Annecy Down Coat

Tijdloos mooie donsjas met gerecycleerde eendendonsvulling. De speciale wattering ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt er ook voor dat de hoogwaardige isolatie niet verschuift of klontert. Dankzij de milieubesparende, PFC-vrije Eco Finish-impregnatie blijft de jas ook bij motregen tegen water beschermd. De gevoerde, verstelbare capuchon houdt de oren lekker warm en de zachte, elastische manchetten zorgen ervoor dat de koude wind buiten blijft. Deze winterjas is met Eco Finish zonder fluorkoolstoffen (PFC) milieuvriendelijk waterafstotend gemaakt. Prijs: € 320.
 
Het T-shirt, jack en de donsjas dragen het Green Shape-label.
 
 
Lees ook:

De bucketlist van Annemie Struyf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

12 − twee =