Home Featured WIN een High Coast Totepack van Fjällräven!

WIN een High Coast Totepack van Fjällräven!

0
WIN een High Coast Totepack van Fjällräven!

De outdoor- en reisuitrusting van Fjällräven stelt nooit teleur. Idem dito voor deze fijne High Coast Totepack, een lichte, waterafstotende tas van gerecycleerd nylon voor dagelijks gebruik en op reis. Fijn nieuws dus dat we niet één, niet twee, maar drie van deze tassen mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

Fjällräven maakt al meer dan een halve eeuw producten die het makkelijker maken voor de mens om van de natuur en reizen te genieten. Niet alleen letterlijk, maar ook diep vanbinnen. Wie eropuit trekt met slijtvast, functioneel, duurzaam en verantwoord gemaakt materiaal voelt zich immers meteen beter. En dat is waar dit outdoormerk voor staat.

Win 1 van 3 High Coast Totepacks van Fjällräven

De High Coast Totepack is zo’n veelzijdige, lichte en praktische tas die je eigenlijk altijd gebruiken kan: op reis, in de stad, voor een daguitstap.

Het hoofdvak is voorzien van een 15” laptopvak met een gewatteerde bodem en een klein ritsvak. De tas heeft open zijvakken voor een drinkfles of je zonnebril.

Handig zijn de hengsels en de twee verschillende schouderbanden. Hierdoor kan je de High Coast zowel over de schouder dragen, in je hand of op je rug. Ook super slim: de tas kan volledig worden opgevouwen in het voorvak. Ideaal wanneer je hem niet gebruikt of in een grotere rugzak wil stoppen als dagrugzak of tas voor op reis.

De buitenkant van de tas is waterdicht, de ritsen en naden niet, maar al bij al kan de tas dus zeker tegen bui.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:
Wie ontwierp de print voor de Limited Edition Kånken Art?
Tip: het antwoord vind je in het artikel ‘kunst met een missie‘.

2. Kies je favoriete kleur. Je kan alle kleuren bewonderen op de website van Fjällräven.

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 21 juni 2021 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

4. Twee tassen verloten we via de gebruikelijk weg (random nummer). De derde tas geven we weg onder de deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook.
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/fjallravenofficial of www.facebook.com/Fjallraven

#NatureIsWaiting #faroutgreatoutdoors

5. Een onschuldige hand trekt maandag 21 juni de winnaar en maakt deze op dinsdag 22 juni 2021 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

9 + veertien =