Home Merken WIN een SWIFT RL hoofdlamp van Petzl!

WIN een SWIFT RL hoofdlamp van Petzl!

0
WIN een SWIFT RL hoofdlamp van Petzl!

21 juni vandaag! De langste dag… En dus ook het begin van kortere dagen. Vanaf morgen wordt het geleidelijk een beetje vroeger donker en/of iets later licht… Dan komt deze Swift RL hoofdlamp van Petzl zeer goed van pas. En we mogen er één mogen weggeven! Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig, dus waag je kans!

Petzl staat al jaar en dag bekend als een topmerk in accessoires en uitrusting om te klimmen, kamperen, of trailrunnen. Ook de Swift RL doet de Petzl-naam alle eer aan. Krachtig, betrouwbaar, comfortabel om dragen en altijd performant, is dit een onmisbaar lampje voor iedereen die er graag bij dag en dauw of na de werkuren op uit trekt.

Win een Petzl Swift RL hoofdlamp

De Petzl Swift RL is de meest krachtige hoofdlamp in het sport & adventure-assortiment van Petzl. Het licht past zich in de ‘reactive lighting’-stand automatisch aan de omgeving aan dankzij een sensor die het omgevingslicht analyseert. De Swift RL produceert tot 900 lumen en dat voor een lampje van slechts 100 gram!

De reflecterende hoofdband is op twee plaatsen te verstellen voor extra comfort. Dankzij de tweedelige constructie blijft de Swift RL steeds goed en stabiel op het hoofd zitten, waardoor je hem ook tijdens dynamische en intensieve activiteiten kan dragen, zoals bergbeklimmen, trailrunning en skiën.

De Swift RL werkt intuïtief en heeft een enkele knop voor een eenvoudige bediening van alle lampfuncties. De Lithium-Ion 2350 mAh-batterij is oplaadbaar via USB. Het niveaumetertje geeft in 5 stappen het laadniveau van de batterij aan.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Welke Belgische klimatleten vroegen we onlangs naar hun ervaringen met het merk Petzl?
Tip: het antwoord vind je in ons artikel ‘klimatleten aan het woord’.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 28 juni 2021 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/petzl_official of www.facebook.com/Petzl.BNL

#PetzlNextStep #faroutgreatoutdoors

4. Een onschuldige hand trekt maandag 28 juni de winnaar en maakt deze op dinsdag 29 juni 2021 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/Petzl

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

2 + twintig =