WIN WIN WIN! Een Tikka hoofdlamp van Petzl!

0
40
Petzl Tikka

Klaar voor de donkerste maand van het jaar? Nog een cadeautje nodig voor in de zak van Piet of voor onder de kerstboom? Dan hebben we goed nieuws. Van Petzl mogen we namelijk niet één, niet twee, maar drie TIKKA hoofdlampen weggeven! Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig, dus waag je kans!

Topmerk Petzl hoeven we je als buitenmens waarschijnlijk niet meer voor te stellen. Het merk staat al decennia bekend als een pionier in accessoires en uitrusting om te klimmen, kamperen, wandelen, hiken of trailrunnen.

Win 1 van 3 Petzl Tikka hoofdlampen

De Tikka is een klassieker in de collectie hoofdlampen van Petzl. Het was ook de allereerste hoofdlamp van Petzl die gebruikmaakt van de led-technologie. Ondertussen zijn we enkele lampgeneraties verder en is de Tikka uitgegroeid tot een toplamp voor vele activiteiten.

Met drie lichtstanden pas je de lichtintensitiet en lichtbundel makkelijk aan. Je kan kiezen uit wandellicht, omgevingslicht of een verstraler. De Tikka heeft een maximale lichtsterkte van 300 lumen en schijnt maar liefst 65 meter ver. De rode lichtstand is vanaf 700 meter te zien en zorgt ervoor dat je elkaar niet verblindt.

Erg handig is de glow in the dark-ring, waardoor de lamp door zijn eigen licht extra wordt opgelicht en je hem ook van ver spot. Lang branden kan jij ook; tot maar liefst 120 uur per lading. In het laadhuis passen drie standaard AAA batterijen (inbegrepen). Maar net als de andere lampen van Petzl is de Tikka ook compatibel met de herlaadbare Core batterij (apart verkrijgbaar).

Comfort is eveneens verzekerd. De elastische hoofdband kan je wassen en pas je makkelijk aan je hoofdomtrek aan. De hoofdlamp weegt slechts 82 gram, inclusief batterijen. Hij heeft een waterdichtheid van IPX4 en kan dus prima tegen een plensbui. Je kan de Tikka tot slot makkelijk bevestigen aan een fiets- of andere helm.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Op welke aankoopcriteria moet je letten als je een lamp zoekt om mee te hardlopen?
 

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 29 november 2021 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/petzl_official of www.facebook.com/Petzl.BNL

#PetzlNextStep #faroutgreatoutdoors

4. Een onschuldige hand trekt maandag 29 november de winnaars en maakt deze op dinsdag 30 november 2021 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/Petzl

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  vier × 4 =