Home Featured WIN WIN WIN! Een Meteora helm van Petzl!

WIN WIN WIN! Een Meteora helm van Petzl!

0
WIN WIN WIN! Een Meteora helm van Petzl!

Waarmee hou je rekening als je op zoek bent naar een geschikte helm om te klimmen of te skitouren? Gewicht, pasvorm, comfort, prijs-kwaliteit en bescherming! Laat dat nu net een simpele “tick elke box”-oefening zijn voor de Meteora van Petzl. Fijn nieuws dus dat we van Petzl zo’n prachthelm mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

Topmerk Petzl hoeven we je als buitenmens waarschijnlijk niet meer voor te stellen. Het merk staat al decennia bekend als pionier in accessoires en uitrusting om te klimmen, kamperen, wandelen, hiken of trailrunnen. Ook in helmen is het merk echt gespecialiseerd en dat is aan deze Meteora te merken.

Win een Meteora helm van Petzl

De Meteora van Petzl is ontworpen voor klimmen, bergbeklimmen en skitochten. De helm bestaat in de maat 52-58 cm hoofdomtrek en is, net als de mannelijke versie, de Meteor, erg licht. Bovendien ventileert hij uitstekend, wat betekent dat je de Meteora zowel zomer als winter kan dragen.

Het uitgekiende ontwerp biedt een betere bescherming van de bovenkant en gehele de omtrek van het hoofd. Er is ook een uitsparing voor je haar.

Het lage profiel heeft de Meteora te danken aan de in-mould constructie met een schuimvoering van geëxpandeerde polystyreen (EPS), geïnjecteerd in een lichtgewicht polycarbonaat schaal. Topmateriaal dus!

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Welke drie Belgische klimtalenten nemen deel aan de Petzl RocTrip (12-15 mei) in Manikia?
Tip: het antwoord vind je in dit artikel over het klimtreffen Petzl RocTrip in Griekenland.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 16 mei 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/petzl_official of www.facebook.com/Petzl.BNL

#PetzlNextStep #faroutgreatoutdoors

4. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 17 mei 2022 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 × 4 =