Home Merken WIN een volledig slaapsysteem van Sea To Summit t.w.v. meer dan €600!

WIN een volledig slaapsysteem van Sea To Summit t.w.v. meer dan €600!

0
WIN een volledig slaapsysteem van Sea To Summit t.w.v. meer dan €600!

Al dan niet lekker kunnen slapen, maakt of breekt een kampeertrip. Gelukkig zijn er tegenwoordig slaapsystemen die je zelfs in het wild doen slapen als een roos. Hoe je het juiste slaapsysteem vindt? Daar weet Sea To Summit alles van. Helemaal mooi is dat je een volledig slaapsysteem van hen kan winnen! Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

Eerst even wat meer over Sea To Summit. Met roots in Australië zitten buitenavonturen en de outdoors namelijk in de makers hun bloed. Geen wonder dat Sea To Summit reis- en kampeeraccessoires ontwerpt die je eenmaal ontdekt nooit meer wil missen. En dat geldt zeker ook voor de heerlijke slaapmatjes, slaapzakken en andere must haves voor een zalige nachtrust.

Win een volledig slaapsysteem van Sea To Summit t.w.v. € 607,90

Van Benelux verdeler Technolyt mogen we een volledig slaapsysteem van Sea to Summit weggeven. Fantastisch is een understatement, want de gelukkig gaat met een fonkelnieuwe slaapmat, donzen slaapzak, comfortabele liner én een zalig kussentje op reis.

Ether Light XT Insulated Air slaapmat

Met deze slaapmat lig je meteen goed. De Air Sprung Cells van deze 10 cm dikke opblaasbare slaapmat (490 g) werken hetzelfde als een pocketmatras. Elke Air Sprung Cell past zich onafhankelijk naar de vorm van je lichaam aan, waardoor het zachter en veel comfortabeler aanvoelt en de druk beter wordt verdeeld.

Spark I Ultralight slaapzak

De slaapzak die we voor je hebben uitgekozen, is de Spark I. Deze ultralichte donzen mummieslaapzak (850+ loft) heeft een superieure isolatiewaarde, is compact en licht (slechts 340 g). Ideaal voor zomerse hikes of een meerdaagse trailrun.

Reactor Liner

Deze lakenzak is gemaakt van 80g/m2 Thermolite, de lichtste Thermolite die er is. Thermolite is een holle vezel die daardoor veel warmte geeft, licht in gewicht is (248 g) en extreem goed ademt. De Reactor voegt 8 graden aan je slaapzak toe. Je kan hem als het warm is zelfs als slaapzak gebruiken. Ingepakt is hij kleiner dan een fleece.

Aeros Premium kussen

Last but not least is er het opblaasbaar hoofdkussen. Perfect voor reizen en kamperen waar je 79 gram meer kunt riskeren voor een geweldige nachtrust. De constructie zorgt ervoor dat de buitenkant maximaal zacht aanvoelt, terwijl er een zeer sterke TPU-luchtkamer onder schuilt. Dankzij het Pillow Lock-systeem kan je het kussentje bovendien bevestigen aan elke Sea To Summit slaapzak, zodat het ’s nachts niet verschuift.

https://seatosummit.com

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

Hebben? Graag! Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus volg onderstaande stappen en waag je kans!

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Noem drie criteria waar je bij het uitkiezen van een slaapsysteem op moet letten.
Tip: Het antwoord vind je in het artikel ‘Slaap lekker!’ op farout.be.
 
2. Kies de maat slaapzak: Regular (tot 183 cm groot) of Large (tot 192 cm groot)
 

3. Vul je antwoord op de wedstrijdvraag en je gegevens vóór maandag 20 juni 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, de slaapzakmaat, je naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/seatosummitaustralia of www.facebook.com/seatosummitaustralia

#seatosummitau #faroutgreatoutdoors

5. Een onschuldige hand trekt maandag 20 juni de winnaar en maakt deze op dinsdag 21 juni 2022 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

3 + veertien =