Dit is Belgisch 2.0

0
Dit is Belgisch 2.0
(c) Shutterstock

Elk jaar berichten we over nieuwe merken, opvallende initiatieven, wonderbaarlijke uitvindingen… En elk jaar verbazen we ons over zoveel talent van eigen bodem. Ook dit is Belgisch!

Welcome to My garden reist de wereld rond

In 2019 fietste Dries samen met zijn vriendin Manon in 11 maanden van Brussel naar Tokyo. Onderweg werden ze door talloze mensen gastvrij ontvangen. Eenmaal terug in België vroegen ze zich af hoe ze slow travel in eigen land makkelijker konden maken. Dries’ antwoord op een regenachtige dag tijdens de lockdown: Welcome to My Garden. Vandaag telt WTMG circa 31 000 gebruikers en 4300 gasttuinen in meer dan 30 landen! Wil je er mee voor zorgen dat WTMG gratis kan blijven, draag dan als Superfan een steentje bij.

Vintage kamperen

Het Belgische merk Alpino, een dochter van World of Tents, maakt al sinds de jaren zestig expeditietenten en tenten voor jeugdbewegingen. Dit voorjaar herlanceert het merk hun vintage collectie. De tenten zien er heerlijk retro uit, maar zijn helemaal afgestemd op de noden van vandaag. De tenten zijn van hoogkwalitatief topkatoen en dus niet voor grammenjagers, maar gaan een leven lang mee.
Foto: Lore De Vreese

 

Word lid van de OAKED-community

Aan de dagelijkse berichtenstroom op sociale media ontkomen door zélf een community te lanceren. Dat is de bewuste keuze van twee jonge vaders, Jelle en Jeroen. In hun zoektocht naar een kwalitatiever en bewuster leven creëerden ze OAKED, een online community waar Far Out een trotse ambassadeur van is. Lid worden, is gratis of betalend. Dat kies je zelf. Maar met een betalend lidmaatschap steun je rechtstreeks een project met Natuurpunt, krijg je korting tijdens activiteiten, 50% korting op de huur van outdoormateriaal en toegang tot een online leeromgeving.

Lees verder:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 × vijf =