WIN een Gore-Tex Affric (V) of Wyre (M) jas van SPRAYWAY!

Win Sprayway

En ja, zelfs de lente gaat zoals je merkt gepaard met laaghangende grijze wolken, motregen en buien. Of dat je tegenhoudt om eropuit te trekken? Absoluut niet. En al helemaal niet met een Gore-Tex jas van Sprayway. Schitterend nieuws dus dat we twee van deze jassen mogen weggeven: de Affric voor dames en de Wyre voor heren. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Op de jassen van Sprayway vertrouwen we al veel langer. Om mee te wandelen, fietsen, zeilen… of mee te flaneren door de stad. De laatste tien jaar is het merk zijn pijlen behalve op technische items namelijk ook meer en meer gaan richten op vrijetijdsgerichte outdoorkledij. Het merk is tevens lid van – en Leader binnen – de Fair Wear Foundation. Alle Sprayway-jassen zijn PFCec FREE.

Win een Gore-Tex jas van Sprayway t.w.v. € 210!

De modellen die we voor deze winactie hebben uitgekozen, zijn de Affric in de kleur Dark Nectar (warm geel) voor dames en de Wyre in de kleur Mountain View (donkergroen) voor heren. Beide hebben een winkelwaarde van € 210 en zijn verkrijgbaar van maat S t/m XL.

Voor de dames: Sprayway Affric Jacket

De Sprayway Affric is een lichtgewicht (350 g) en compact inpakbare Gore-Tex Paclite jas die je perfect beschermt in wisselende weersomstandigheden. De jas heeft een volledig verstelbare capuchon, een omgekeerde YKK rits middenvoor met stormbescherming, en twee zijzakken met rits en een mesh voering. Een daarvan kan worden veranderd in een stuff bag. Een waterkolom van 28.000 mm in combinatie met een hoog ademend vermogen, de verstelbare manchetten en verstelbare zoom met trekkoord maken zijn weerbestendigheid compleet.

Voor de heren: Sprayway Wyre

De Sprayway Wyre beschikt over net dezelfde kenmerken, maar dan in een model gemaakt voor heren en verkrijgbaar in iets andere kleuren. Ook dit is dus een lichtgewicht  en compact inpakbare Gore-Tex Paclite jas, met een verstelbare capuchon, een omgekeerde YKK rits middenvoor met stormbescherming, en twee zijzakken met rits en een mesh voering waarvan een dienstdoet als stuff bag. En ook deze jas is water- en winddicht, en ademt zeer goed (15.000 g/m2/24h).

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Waar liggen de roots van Sprayway?
Tip: het antwoord vind je op de ‘Over ons’-pagina op de website van Sprayway.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1, het gekozen model, je maat en je gegevens vóór maandag 22 mei in op het wedstrijdformulier hieronder.

Check je maat via de maattabel.

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, het gekozen model, naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 22 mei de winnaar en maakt deze op dinsdag 23 mei 2023 bekend.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
instagram.com/sprayway of facebook.com/spraywayUk
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.