Home Featured WIN een zalige, warme Beanie Rib muts van Woolpower!

WIN een zalige, warme Beanie Rib muts van Woolpower!

2
WIN een zalige, warme Beanie Rib muts van Woolpower!

Koud? Zeg dat wel. En het wordt nog kouder. Fijn dus dat we van WOOLPOWER maar liefst VIER zalig warme Beanie Rib-mutsen mogen weggeven t.w.v. € 60 elk. Ook ideaal als kerstcadeau uiteraard, al hou je deze beanie waarschijnlijk het liefst helemaal voor jezelf. Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig, dus waag je kans!

Voor het verhaal van Woolpower reizen we naar Östersund, een stadje van circa 50 000 inwoners in het uitgestrekte Zweedse Jämtland. Al sinds 1972 maakt de familie Brånby er thermische onderkleding, midlayers, sokken en accessoires met merinowol, volgens de strengste kwaliteitseisen.

Wat de producten van Woolpower zo uniek maakt, is hun breitechniek, Ullfrotté Original. Extra lussen maken de onderkleding bijzonder isolerend, duurzaam en makkelijk te onderhouden. De gehele productie bevindt zich onder één dak en draait 100% op hernieuwbare energie. Restmateriaal smijt Woolpower niet weg, maar verwerkt het tot o.a. vilten inlegzolen.

Win een Beanie Rib muts van Woolpower t.w.v € 60

De Beanie Rib van Woolpower is een klassieke, 2:2 ribgebreide muts. Zeer comfortabel om dragen en ook heerlijk warm, beloofd! Het dikkere 400 grams merinogaren zorgt namelijk voor dat beetje extra isolatie dat je nodig hebt tijdens lange wandelingen, of onderweg naar je werk of school op die extra koude dagen.

De beanie is tevens ietsje korter, zodat hij goed om je hoofd heen past, en de gevouwen rand is lekker breed. De muts ademt goed en voert vocht dus snel af.

Kies je kleur

We mogen vier van deze mooie mutsen weggeven: een grijze, een zwarte, een rode en een bruingroene. Welke je ook verkiest, ze staan je ongetwijfeld allemaal even prachtig, maar je voorkeur opgeven, kan dus wel. We houden er in de mate van het mogelijk rekening mee.


Goed om weten: Woolpower raadt aan om merinos kleren en accessoires gewoon te laten luchten. Wassen hoeft eigenlijk niet. Wil je de kleding toch wassen, dan kan dat met speciaal wolwasmiddel. En dat zelfs op 60℃. Dit komt omdat de wol eerst behandeld is in de ‘superwash’, waardoor er een voorkrimping ontstaat.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Waar komt het ruwe wolmateriaal van Woolpower vandaan?
Tip: het antwoord krijg je kort na de eerste minuut in het filmpje hierboven.
 

2. Welke kleur verkies je? We houden er in de mate van het mogelijke rekening mee.

3. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 25 december 2023 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/woolpower_official/ of www.facebook.com/woolpower

#woolpower_official #responsiblymadeinsweden #faroutgreatoutdoors

4. Een onschuldige hand trekt maandag 25 december de winnaars en maakt deze de volgende dag bekend. Fijn kerstcadeau, toch?

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

  2 REACTIES

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  19 + dertien =