Home Featured Denk out-of-the-door en bezoek OutDoor by ISPO 2024 van 3-5 juni!

Denk out-of-the-door en bezoek OutDoor by ISPO 2024 van 3-5 juni!

0
Denk out-of-the-door en bezoek OutDoor by ISPO 2024 van 3-5 juni!

Van 3 tot 5 juni 2024 transformeert het terrein van Messe München in Riem tot het kloppend hart van de internationale outdoorindustrie. OutDoor by ISPO, nu op een nieuwe en ruimere locatie en met een fris concept, biedt een unieke kans om de nieuwste trends en innovaties in de outdoorsector te ontdekken.

OutDoor by ISPO is voor de branche de uitgelezen plek om nieuwe zakelijke relaties aan te knopen, ervaringen uit te wisselen met partners van over de hele wereld en samenwerkingen te bevorderen die essentieel zijn voor toekomstige succes. Kortom: het is dé plek waar de toekomst van de outdoorindustrie vorm krijgt.

Vernieuwd en uitgebreid:
de belofte van OutDoor by ISPO

OutDoor by ISPO heeft zich stevig gevestigd als wereldwijde vakbeurs en ontmoetingsplaats voor de outdoorgemeenschap. Na uit zijn voegen te zijn gegroeid op de vorige locatie in het MOC (Event Center Messe München), keert het evenement terug naar de Messe München site in Riem.

Dit jaar biedt het evenement meer ruimte dan ooit tevoren: drie volledig bezette hallen met in totaal 33.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, een buitenruimte in het atrium met een echt outdoorgevoel, en een moderne, duurzame infrastructuur. Deze nieuwe setting is perfect om efficiënt te netwerken en gezamenlijk de bedrijfsmodellen van morgen te ontwikkelen.

Een groene buitenoase
en innovatieve zones

Het hart van de beurs is de buitenruimte in het groene atrium van het tentoonstellingsterrein, dat zich uitstrekt over meer dan 5.000 vierkante meter. Hier vind je de buitenexpositieruimte, een outdoor lounge, het feestgedeelte en de OutDoor by ISPO cinema, gesponsord door de European Outdoor Film Tour, oftewel E.O.F.T.

Breng ook zeker een bezoek aan enkele van de interactieve themagebieden, zoals de watersport- en klimhub of de trailrunning testbaan. Zo kan je zelf eens iets nieuws uitproberen, je kennis en kunde meten, netwerken of ontspannen. Voor wie OutDoor niet outdoor genoeg is, is er zelfs een camping in de directe omgeving van het tentoonstellingsterrein waar je je eigen tent of camper kan parkeren van 2 t/m 6 juni.

Een uitgebreid conferentieprogramma vind je op: ispo.com.
Tickets bestel je hier.

Mensen, producten en de planeet

De nieuwste innovatie, trends en nieuwe producten ontdekken, is uiteraard waar het op OutDoor by ISPO allemaal om draait. Tot de exposanten van dit jaar behoren merken als Rab / Lowe Alpine, Keen, Edelrid, Cotopaxi, Petzl, Ortovox, Vaude, Deuter, Icebug, Sea to Summit, Brunton, Scott, Marmot, Mammut, Kavu, Brugi, Meindl, Lowa, Nordisk, Berghaus, Schöffel, Ortlieb, Hestra, Komperdell, Klean Kanteen, Austrialpin, Rock Empire, Stanley, Ternua en Leki.

OutDoor by ISPO brengt niet alleen de mooiste outdoorproducten en innovaties onder één dak samen, maar biedt ook een platform voor de uitwisseling van ideeën en samenwerking bij het vinden van oplossingen voor een duurzame industrie.

Zo fungeert de Sustainability Hub tijdens OutDoor by ISPO als een centraal punt voor iedereen die actief betrokken is bij baanbrekende benaderingen en duurzame oplossingen, met oog op een duurzame en meer milieubewuste toekomst. Exposanten kunnen onder meer de gehele levenscyclus van hun producten onder de aandacht brengen en demonstreren hoe hulpbronnen duurzaam kunnen worden behouden.

Inspiratie voor de toekomst: ruimte voor jong talent

Uiteraard hoopt OutDoor by ISPO ook de volgende generatie outdoorenthousiasten, designers en productontwikkelaars te inspireren. Daarom is het ISPO Young Talents-programma opgezet om de volgende generatie te inspireren. Jonge talenten krijgen de kans om productinnovaties, opkomende merken, duurzaamheidstrends, evenals trainings- en verdere opleidingsmogelijkheden te ontdekken.

Niet te missen event

OutDoor by ISPO is meer dan een beurs; het is een cruciaal trefpunt voor iedereen die betrokken is bij de outdoorindustrie. Of u nu een klein bedrijf vertegenwoordigt, een grote speler in de markt bent of gewoon de nieuwste trends wilt volgen, dit is het evenement waar u moet zijn. Reserveer nu uw tickets en wees onderdeel van de toekomst van outdoor.

Een uitgebreid conferentieprogramma vind je op de website van OutDoor by ISPO: ispo.com.
Tickets bestel je hier.

Tot ziens in München!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

elf − 3 =